Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agawa_Agawa

Jakie krzesełko do karmienia polecacie?

Polecane posty

Jak w temacie. Czy możecie polecic jakąś markę? Na co powinnam szczególnei zwrócić uwagę? Co krzesełko powinno mieć?

Dzięki mamusieńka - wygląda rzeczywiście ciekawie. W normalnym sklepie u mnei w mieście są krzesełka w cenach ok. 300 zł i nie mają aż tyle regulacji co to Twoje :-) - jak zwykle trzeba się więc posiłkować przez Allegro.

ja tez mam takie jak okulary sloneczne i poki co swietnie sie sprawdza :)

Gość podobnie jak wyzej
a po co mu funkcje? Ja chciałam jedynie by było potem rozkładane na stoliczke i krzesełko, a i tak nie było to uzywane w takiej formie. Ważne żeby pokrowiec był z materiału łatwo zmywalnego.

Gość Ewela_19
Mam z Ikei. Proste plastikowe z tacką. Jest to bardzo udany produkt. Kosztuje malutko. Kupowałam z drugiej ręki, więc za jeszcze mniej kasy, ale w bardzo dobrym stanie i jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Gość Ewela_19
Siedzisko można wyszorować pod prysznicem jak potrzeba. Można zostawiać to krzesełko na balkonie w deszcz i nic mu nie jest. Łatwo się czyści.

Gość Ewela_19
A i przypomniało mi się, że maja jeszcze jedną praktyczną funkcję - a mianowicie dają się dosunąć po odpiciu tacki do większości standardowej wielkości stołów. Dzięki temu dziecko może jeść przy normalnym stole razem z innymi domownikami lub gośćmi (a nie obok na tacce).

Gość Ewela_19
Do tego zajmuje mało miejsca w pomieszczeniu. Zresztą koleżanka wyżej już o tym wspomniała...