Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikuliska

Ile wam spadło kg od razu po porodzie?

Polecane posty

Gość a ile masz lat nudnomitak
???

Gość nudnomitak
kuźwa tyle mi weszlo tekstow bo cos nie dziala kafeteria czasem;) Ja mam 24 lata

Gość kygfjfjhgfkhf
up

Przytyłam 15 kg, po porodzie zeszło z 10 ( ale calusieńki brzuszek ) a 2 m-ce po porodzie ważyłam juz 3 mniej niz przed ciążą. Teraz jestem szkieletor ale wciąż karmie piersią

Gość złośliwakocica
Kiedy moje dziecko miało roczek, też byłam wychudzona (52 kg /171 cm wzrostu) Jednak nie wyglądało to zbyt atrakcyjnie... :) Teraz utrzymuję stałą wagę - 61-62 kg i świetnie się z nią czuję (biust i tyłek ładnie okrąglutkie :) ). A mam czterdziechę na karku...:)

Gość do złośliwakocica
tylko, że ja wychudzona nie jestem;) mam bardzo drobną budowę i żeby wyglądać jak szkielet, to musiałabym ważyć ze 40 kilo:D no a do 40-ki też mam bliżej niż dalej choć wciąż jeszcze 30-kilka;) pozdrawiam:)

przytyłam 10 kg, tydzień po porodzie było 6 kg mniej, kolejne 4 kg spadło w ciągu 2 miesięcy, teraz jestem 3 miesiące po porodzie i waże 2 kg mniej niż przed ciążą.

Gość mama_roczniaka
ja przytyłam 25kg, po porodzie spadło mi 9kg, teraz po roku waże tyle co przed ciążą, ale musiałam sie napracować troche zeby wrócić do swojej wagi :)

Gość 551267
przed ciążą ważyłam 55 kg. w czasie ciązy przybrałam 12 kg- tj 67 kg ważyłam w dzień porodu. po wyjściu ze szpitala po porodzie ważyłam 57

Gość finalina
Nie wiem, ile wprost po porodzie mi zeszło, bo się dzień po porodzie nie wazyłam, ale 10 dni po porodzie było 13 kilo mniej, a przytyłam w sumie 25 kilo. Kolejne 12 kilo straciłam w przeciągu 3 miesięcy od porodu i wróciłam do wagi sprzed ciąży.

Gość moja znjaoma miala
a ja napisze prawde :D przytylam 22kg po porodzie poszlo 14 a 8 jest do dzis tzn 2lata i za chiny nie moge schudnac. :(

Gość po porodzie spadło
mi jakies 9-10 kg. Z reszta - 10 kg musialam sie pomeczyc. Ogolnie w ciązy przytylam 20:( ale po 9 miesiącach - nie ma tych 20 kg plus zrzucilam jeszcze 5 dodatkowych. No i jestem szczupla.

Gość złośliwakocica
Ja już nie wiem sama z kim piszę... :) Odpisałam 24-latce, 49 kg/174cm :) Ale bardzo się cieszę, że piszą tez inne dziewczyny :) Tak, czy siak- lepsza mała niedowaga, niż znaczna nadwaga...:) Pozdrawiam.:)

Gość zlosliwakocico
bo z wiekiem przemiana materii sie zmienia i tak samo budowa ciala. Dlatego aktualnie masz 10kg wiecej i dobrze sie z tym czujesz znam mase chudych i drobnych dziewczyn ktore z biegiem lat przybieraly na kg - to naturalne

Gość do złośliwakocica
heh, myślałam, że to do mnie było, sorki;) a z tym przybieraniem na wadze wraz z wiekiem, to nie u każdej jest regułą moja mama mając 54 lata waży tyle samo w co w liceum 58 kg przy 172 cm wzrostu;)

Gość jhgjhfjhgf
up

Gość no tak bo to od żarcia
u mnie przybyło 20kg ale po 2tyg. od porodu było minus 20kg. Jak widać nie było to od obżerania się ale od ogromnego puchnięcia i zatrzymania wody w organizmie.