Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W.A.P.

Czy doszło do zapłodnienia?

Polecane posty

Gość W.A.P.

Witam. Jak wiadomo piszę, bo jest problem. Kilka dni temu, a dokładnie 3dni temu uprawiałam seks bez zabezpieczenia. Był to mój ostatni dzień niepłodny. Partner nie jest pewny na 100% czy zdążył 'wyjść'. I moje pytanie brzmi, jak mam sprawdzić czy doszło do zapłodnienia? Sporo się o tym naczytałam i wiem, że tak szybko się o tym nie dowiem. Czy ginekolog będzie w stanie wykryć czy coś zaszło? Proszę o pomoc, bo już nie wiem co ze sobą zrobić głupia ;/

Gość Michalek_Pe
ale jeb sie z gukma

Gość dddww
biegnij po escapelle

Gość W.A.P.
Wreszcie jacyś normalni ludzie na poziomie. Test to właśnie za kilka dni, a zastanawia mnie czy ginekolog mógły to sprawdzić wcześniej, ale chyba jest ZA WCZEŚNIE. Tak, następnym razem będę to robić Z. To był mój pierwszy i ostatni raz. :) Dziękuję za pomoc i zrozumienie.

Gość W.A.P.
Wreszcie jacyś normalni ludzie na poziomie. Test to właśnie za kilka dni, a zastanawia mnie czy ginekolog mógły to sprawdzić wcześniej, ale chyba jest ZA WCZEŚNIE. Tak, następnym razem będę to robić Z. To był mój pierwszy i ostatni raz. :) Dziękuję za pomoc i zrozumienie.

Gość W.A.P.
Wreszcie jacyś normalni ludzie na poziomie. Test to właśnie za kilka dni, a zastanawia mnie czy ginekolog mógłby to sprawdzić wcześniej, ale chyba jest ZA WCZEŚNIE. Tak, następnym razem będę to robić Z. To był mój pierwszy i ostatni raz. :) Dziękuję za pomoc i zrozumienie.

Gość W.A.P.