Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGENDA

CO Z TĄ PRZYJAŹNIĄ?

Polecane posty

Gość MAGENDA

Hej, czy macie też takie odczucie że coraz trudniej Wam zaprzyjaźnić się z kimś nowym? czasami nawet po prostu zawrzeć zwykłą znajomość? też brakuje Wam kogoś tylko po to, żeby pogadać i wypić wspólnie kawę?

Gość MAGENDA
Staszek, nie potrzebujesz przyjaciół czy po prostu nie masz z kim się przyjaźnić? A jak chcesz tylko z kimś pogadać, to masz z kim? Czy zostały Ci się jedynie fora internetowe?

Gość MAGENDA
Staszek, skoro nie potrzebujesz pie... o dupie maryni, to co robisz na tym forum? Nie zmuszaj się do czegoś, czego nie lubisz robić..Jeżeli już chcesz sobie pogadać na forum, to na prawdę potrzebne są te wulgaryzmy? Jeżeli inaczej nie potrafisz rozmawiać, nawet wirtualnie, to skończmy tę dyskusje...

pisze na forum bo mi się nudzi, chce odciąć się od mojego realnego życia i zapomnieć o swoich problemach zajmując głowę problemami innych. gdybyś zauważyła nie gadam o sobie, nie zawieram przyjaźni z innymi uczestnikami forum i nie wypytuje o ich życie. wolę zająć się osobami które zakładają tematy.

Gość MAGENDA
Staszek, to ty jesteś idealnym kandydatem na przyjaciela ! a to dlatego że jak mało który "niby" przyjaciel chcesz słuchać innych, o ich problemach. a nie tylko o sobie cały czas... Ja właśnie o tym między innymi, już nie potrafimy ze sobą rozmawiać normalnie w realu, ale na forach potrafimy..... pozdrawiam