Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaakijeden

Czy uda się z tego podnieść?

Polecane posty

Gość taaakijeden

Kilka dni temu zakończył się mój związek, co prawda bardzo krótki bo cała znajomość trwała 4 miesiące a parą byliśmy 2 miesiące. Ale były duże słowa, o tym, że kocha, jak bardzo jej na mnie zależy. Na początku znajomości deklaracje, że nie będziemy sobie dawać złudnych nadziei, że potraktujemy się jak dorośli ludzie. A okazało się zupełnie inaczej, nie dość, że zerwała ze mną na gg, chociaż tego dnia byłem u niej w domu, bo pojechałem na weekend aby ją odwiedzić. to okazało się, że to wszystko było fikcją, moje uczucia w tej relacji były nieważne, liczyło się to co ona czuje, bo potrzebowała zainteresowania, uczucia, bo była bardzo samotna. Byłem chyba tylko takim pluszakiem, do którego się przytuliła bo było źle, a jak się znudziłem to w kąt, i chyba nie powinienem nic czuć. Jeszcze dzień po zerwaniu, jak zapytałem dlaczego, napisała mi, abym spojrzał w lustro i będę wiedział, cóż najpiękniejszy nie jestem, ale gdybym był aż tak brzydki to chyba by się ze mną nie całowała i nie przytulała. Wiem, że ktoś może powiedzieć, że się teraz nad sobą użalam, w jakimś stopniu tak jest, ale ja jestem dość wrażliwy jak na faceta i w tym momencie moja samoocena spadła bardzo dużo poniżej 0. Mocno się zaangażowałem i jest mi zwyczajnie trudno. Czy ja mam jeszcze szansę na poznanie prawdziwej miłości? mam 26 lat, czy ktoś może jeszcze szczerze mnie pokochać? Proszę powiedzcie, że ja poznałem tylko jakiś skrajny przypadek i wy dziewczyny w większości tak nie postępujecie

Gość fswewe
witamy w swieciie damsko - meskim.. kazda kobieta taka jest, ja przechodzilem przez to rok temu i nadal cierpie..

Gość fsdewwef
tak to jest wlasnie z kobietami ja przez podobna akcje przechodzilem rok temu.. i nadal cierpie

witam Cie autorze. Szczerze?? To chyba nie moge powiedziec ze poznales jakis szczegolnie skrajny przypadek. Wiele jest osob i to zarowno kobiet jak i mezczyzn ze zachowuja sie tak jak ta wlasnie Twoja byla. Ale tez sa osoby dla ktorych slowa maja znaczenie i nie rzucaja ich na wiatr,Trzeba po prostu dalej szukac. Trafila Ci sie bardzo niedojrzala osoba, ot i tyle- jej problem. Nie skupiaj sie wiecej na tym bo ona ma widocznie jeszcze wiele do nauczenia w zyciu i dluga droga przed nia zanim zacznie byc osoba naprawde odpowiedzialna . Byc moze byla mocno zauroczona Toba i stad te wyznania. Myslala ze to jest wlasnie TO. Po jakims czasie uznala ze nie moze dluzej byc z Toba. Wolno jej. A to w jaki sposob zakonczyla znajomosc swiadczy tylko i wylacznie o niej. Nie o Tobie. Cos tam bylo nie tak miedzy Wami wiec nie ma co zalowac ze sie skonczylo. Ja rozumiem ze niesmak pozostaje, ze zal ze ktos potraktowal jak zabawke, ale nie skupiaj sie za dlugo na tej "porazce" bo masz tyle lat ze jeszcze nie raz mozesz sie zakochac i nie jedna osoba moze zakochac sie w Tobie.

Gość po 1 to ona zachowała
się jak pustak i to o niej źle to świadczy, nie o tobie. po 2 jasne, że znajdziesz. 26 lat to dopiero początek życia :) po 3. myślę, że powiedziała tak też dlatego, żeby się jakoś we własnych oczach usprawiedliwić (bo jej zachowanie nie było w porządku) i żeby może mieć cię z głowy - może liczy, że się obrazisz, bo ci dopiekła i więcej się do niej nie odezwiesz. co bym właśnie polecała :P bo szkoda czasu na taką. 🖐️

Gość ndhc d 9
tak1 masz szanse,szansa jest zawsze, choc chyba z wiekie jest coraz trudniej zakochac sie, wraz z doswiadczeniem coraz wiecej widzimy i coraz ostrozniejsi jestesmy, a na pewno nie wyglad jest tu pierwszorzednym kryterium, tym baardziej u faceta, jego atrakcyjnosc lezy w mozgu, czyli w jego zachowaniu

Gość po 1 to ona zachowała
się jak pustak i to o niej źle to świadczy, nie o tobie. po 2 jasne, że znajdziesz. 26 lat to dopiero początek życia :) po 3. myślę, że powiedziała tak też dlatego, żeby się jakoś we własnych oczach usprawiedliwić (bo jej zachowanie nie było w porządku) i żeby może mieć cię z głowy - może liczy, że się obrazisz, bo ci dopiekła i więcej się do niej nie odezwiesz. co bym właśnie polecała :P bo szkoda czasu na taką. 🖐️

Gość proekozielona
uda Ci się z tego wyjsc pocierpisz i przejdzie a dziewczyna tchorzliwa bo nie powiedziala ci tego normalnie i srednio ogarnieta skoro powiedzialaci spojrz w lustro, prostaczka i tyle czego tu zalowac? chyba tylko Twojego straconego czasu

a dlaczego mialbys sie z tego nie podniesc??? Pewnie ze mozesz. To od Ciebie zalezy czy bedziesz rozpamietywal za dlugo czyjas niedojrzalosc totalna czy wyciagniesz dla siebie wnioski z tego co Cie spotkalo i bedziesz szukal dalej. A czy szczegolny to byl przypadek??? Wiesz, teraz coraz wiecej takich "dzieciuchow" jest ktorzy rzucaja wielkie slowa a potem zachowuja sie jakby mieli po 10 lat- przez gg czy inne komunikatory rozstaja sie- dla mnie tchorze i tyle. I to zarowno mezczyzni jak i kobiety. Po prostu trzeba szukac dalej, bo jestes w takim wieku ze wszystko jest mozliwe. Zreszta co aj plote?? W kazdym wieku mozna spotkac milosc. Uszy do gory. Wiara czyni cuda.

Gość proekozielona
uda Ci się z tego wyjsc pocierpisz i przejdzie a dziewczyna tchorzliwa bo nie powiedziala ci tego normalnie i srednio ogarnieta skoro powiedzialaci spojrz w lustro, prostaczka i tyle czego tu zalowac? chyba tylko Twojego straconego czasu

Gość proekozielona

Gość proekozielona

Gość czesc,nie wiem czy ona jest w
twoim wieku czy mlodsza,ale jej zachowanie naprawde bylo gowniarskie,niepowazne. niestety,niektorzy nie raz musza sie przekonac jacy sa tak naprawde ludzie.ja jak narazie ciagle zaliczam kopniaki w dupe i powiem ci,ze mam juz tego serdecznie dosc. na pocieszenie dodam,ze sa ludzie co po duzo dluzszym czasie sie zachowuja tak jak twoja byla,albo i gorzej. lepiej,ze teraz sie tego dowiedziales,po 4mies niz jakby po 2latyach stwierdzila,ze nie chce z toba byc,a ty bys byl zakochany po uszy.