Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Termin na Grudzien

Uplawy w ciazy

Polecane posty

Gość Termin na Grudzien

W 18stym tygodniu ciazy pojawily mi sie zolte wodniste uplawy. Wczesniej mialam takie sluzowate i bardziej obfite niz przed ciaza i cuchnace ryba na dodatek. Ale od 18 tygodnia zero sluzu i tylko te zolte plamy mam. Bulam u lekarza i wyszlo ze nie mam zadnej infekcji ale czy to normalne???

Gość 987654321,,,
moim zdaniem to infekcja, ja jestem w ciąży i mam takie białawe upławy lekarka mi robiła badania i jak się okazało to nie infekcja ale jak tylko pojawi sie jakiś zapach albo inny kolor to mam natychmiast do niej podejść po lekarstwa bo to ponoc nie żarty

Gość moimzdaniemmmmmmmmmm
powinnas iść do lekarza bo upławy w ciązy grożą infekcja dla dziecka ja mam takie białawe od poczatku ciąży i cały czas mam cytologię czy to nie infekcja a mimo to biore leki

Gość moimzdaniemmmmmmmmmm
upławy w ciąży to ponoć nie zarty grozi infekcja dla dziecka ja miałam teraz takie białawe i zaraz moja gin robiła cytologie lepiej jeszcze raz do lekarza idz

Gość Termin na Grudzien
Wlasnie wczoraj dostalam wyniki z cytologii i wszystko w porzadku, teraz juz zreszta nie smierdza ryba, wtedy te sluzowate owszem, ale te wodniste nie. Lekarka mi powiedziala ze taka mam fizologie w ciazy po prostu. I ze jak nie swedzi to ok. Nie swedzi mnie i nic nie robi tylko ze mnie to denerwuje bo mokrawo mam w majtkach.

Gość Termin na Grudzien
No i czytalam ze wydziela sie wiecej sluzu i tak bylo ale teraz juz wlasnie brak sluzu.

Gość Termin na Grudzien
Najpierw myslalam ze moz popuszczam i wlasciwie nie wiem, moze pierwsze skojarzenie bylo wlasciwe... Ale mocz tez ma zapach a te uplawy jakos nie bardzo.

Gość Oliviaaa
żartujecie?białe, bezzapachowe upławy to norma.przecież macica musi miec odpowiednie ph i być nawilzona. to juz nie pamietacie ze przed okresem tez sie pojawiały?przeciez przez fakt ze jestescie w ciazy nie znaczy to ze dolne partie ciala przestaja na ten czas w ogole funkcjonowac.o tyle o ile uplawy sa biale badz lekko zoltawe i bezzapachowe- wszystko przebiega jak najbardziej w normie!!!

Gość Termin na Grudzien
Mi w ogole powiedziala lekarka ze infekcje nie zaszkodza dziecku chyba ze rzerzaczka przy porodzie.