Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenowiakowa

Mój syn zniszczył życie swojemu dziecku!!!!! Rodzina synowej!

Polecane posty

Gość lenowiakowa

Mój syn pozwolił na to by synowa nadała dzieciakowi swoje nazwisko. Przez co zrobił tylko wstyd dziecku. Wiadomo dlaczego! bo wszyscy uważają pewnie dzieciaka za bękarta a swojego nazwiska nie chciał nadac z wielu powodów, bo stwierdził że jego nazwisko jest ośmieszające więc zaproponowałam mu by zmienił na moje nazwisko to stwierdził że ja i moja rodzina nigdy go nie kochaliśmy żeby przyjmował nasze nazwisko, zrobiło mi się głupio. Teraz mój wnuk jest rozpieszczanym bachorem przez rodziców synowej, ci ludzie kompletnie nie mają pojęcia o wychowaniu dzieci a wnukiem zajmują się 24 h na dobę. Dziecko robi z nimi co chcę, oni mu na wszystko pozwalają, wszystko kupują i potem taki chłopczyk przyjdzie do nas do domu i mówi nam że jesteśmy kiepskimi dziadkami bo tamci mu ciągle kupują albo coś słodkiego. Tak samo moją córkę porównywał do brata synowej. Córka jest chrzestną a brat synowej chrzestnym to mały już powiedział do niej że w przeciwieństwie do wujka to ona mu żadnych prezentów nie robi.

Gość lenowiakowa
Dodam jeszcze, że nazywam się Fiutas, czy to takie złe nazwisko? Może z tego powodu dał dziecku nazwisko synowej?

Gość lenowiakowa
Dodam jeszcze, że nazywam się Fiutas, czy to takie złe nazwisko? Może z tego powodu dał dziecku nazwisko synowej?

Gość lenowiakowa

Gość dfklsjfksldjfkfj
a ty jestes durna kurfa

Gość lenowiakowa