Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenowiakowa

Syn zniszczyl zycie swojemu dziecko! To wszystko wina synowej!

Polecane posty

Gość lenowiakowa

Mój syn pozwolił na to by synowa nadała dzieciakowi swoje nazwisko. Przez co zrobił tylko wstyd dziecku. Wiadomo dlaczego! bo wszyscy uważają pewnie dzieciaka za bękarta a swojego nazwiska nie chciał nadac z wielu powodów, bo stwierdził że jego nazwisko jest ośmieszające więc zaproponowałam mu by zmienił na moje nazwisko to stwierdził że ja i moja rodzina nigdy go nie kochaliśmy żeby przyjmował nasze nazwisko, zrobiło mi się głupio. Teraz mój wnuk jest rozpieszczanym bachorem przez rodziców synowej, ci ludzie kompletnie nie mają pojęcia o wychowaniu dzieci a wnukiem zajmują się 24 h na dobę. Dziecko robi z nimi co chcę, oni mu na wszystko pozwalają, wszystko kupują i potem taki chłopczyk przyjdzie do nas do domu i mówi nam że jesteśmy kiepskimi dziadkami bo tamci mu ciągle kupują albo coś słodkiego. Tak samo moją córkę porównywał do brata synowej. Córka jest chrzestną a brat synowej chrzestnym to mały już powiedział do niej że w przeciwieństwie do wujka to ona mu żadnych prezentów nie robi.

Gość zakkrzess
nic nie zrozumialam z twojego postu! pilas cos dzisiaj?

To moze i lepiej ze corka mu nie robi prezentow! Ja w przeciwienstwie do niej kupowalam drogie prezenty a nimi milosci dziecka i tak sie nie kupi maly jest tak nastawiony przez rodzicow ze nawet do ciotki nie zadzwoni a nie wspomne ze jezdzi do dziadka a wiec do mnie ma niedaleko mogliby go chodziasz na 10 min przywiesc. Ostatnio maly mi powiedzial ze myslal ze jedzie do mnie ale dopiero u dziadka tatus mu oznajmil ze do mnie nie pojedzie. I co ?? Warto walic w dziecko duze pieniadze?? Niee zdecydowanie nie. Teraz powiedzialam mojemu braciszkowi ze jesli dziecko bedzie starsze i bedzie chcialo miec z chrzestna kontakt to bedzie sie ze mna widywal a na ta chwile ja nie bede do niego jezdzic !!

Dziecko jak przyjdzie do nas to od razu pyta sie czy mamy cos na slodko, od razu chce isc do MCdonalda, na pizze, wesolego miasteczka. I przy kazdej okazji wypomina nam ze tamta rodzina jest dla niego bardziej kochana bo oni spelniaja jego zachcianki.