Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czemu tak jest

Co zrobić żeby mieć miękkie rzęsy po umalowaniu?

Polecane posty

Gość nie wiem czemu tak jest

Nie wiem czemu,ale moje rzęsy po umalowaniu tuszem (obojętnie jakim) zamiast "wachlarzy" przypominają grabie :O Nieumalowane mam normalnie miękkie i delikatne.Wygląda to niefajnie i nie mogę nałożyć kolejnej warstwy tuszu,nie wiem jak dziewczyny to robią,że nakładają po 3...Poradzicie cos?

Gość ewelinnnamarci
Używać dobrego tuszu? Mój to Dior Iconic, nakładam 2-3 warstwy i mam rodzielone miękkie wachlarzyki rzęs, a nie druty.

Gość kalinkko
Channel Inimittable, i też super miękkie rzęsy przy kilku nawet warstwach (choć mnie spokojnie wystarczają dwie). Sztywniaki miałam za to po różnych max factorach i lorealach...

Wazna jest też technika nakładania tuszu: niedużą ilość na maskarze nakładać ruchem zygzakowatym od nasady po końcówki + wcześniejszy dobry demakijaż oczu..

Gość nie wiem czemu tak mam
nie wiem czy to wina tuszu,bo,jak pisałam,używałam już różnych i zawsze tak mam.wprawdzie tych co piszecie nie używałam,bo szkoda mi kasy na takie drogie,ale widzę,jak moje koleżanki używają np loreala i nakładają 3 warstwy i mają wachlarze.może to typ rzęs

Gość tetettetee
Może podkręć je zalotką tuż przed nałożeniem tuszu? Wtedy sa bardziej wywinięte i wlaśnie takie rozdzielone. Jak nie używam zalotki to mam właśnie takie druty proste i posklejane:D A na to żeby byly miękkie to chyba tylko tusze z górnej pólki niestety..