Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana.

Depresja Poorgazmowa. ?

Polecane posty

Gość Zdezorientowana.

Cześć . Ja sie domyslam ze pewnie podobych tematów juz było kilka. Ale jednak.. chcialm zapytac czy jest mozliwe miec depresje poorgazmowa po... Masturbacji. Wiadomo ze kiedy sie masturbujesz to zawsze dojdziesz ( nie mowie tutaj o skrajnych przypadkach) i czy to jest mozliwe .. ? moglibyscie ew to opisac . ? ;)

Gość Zdezorientowana.
Nie . poprsotu sie źle czuje... czasami placze.. ale chche sie bardzo przytulic.. tak jakby mi czegos brakowalo... nie rozumiem zabardzo tego.. dlaczego tak jest. Prosze pomozcie..

A ze w ten sposob...To po prostu brak bliskosci i bezpeizenstwa jakiejs stabilizacji itp... Ale dlaczego akurat powiazujesz to z orgazmem?

Moim zdaniem to juz dziwne...Jakies zaburzenia emocjonalne- trzeba znalezsc sobei faceta - wiem to nei latwe ale mzoe pomoze...

Gość Zdezorientowana.
Powiazuje ta 'depresje" badz tez uklucie bezradnosci i nizszosci poprzez fakt iz dzieje sie to ze mna zawsze po orgaźmie.. Wiec to chbya nie jest normlane , co ? ^^ czytalam ze przy ogaźmie Kobiecie towarzysza na tyle silne emocje ze moze sie poplakac tak o poprsotu bez niczego ... wydaje mi sie ze "placz PO orgaźmie" a w czasie orgazmu przy swoim kochanku to dwie inne sprawy... a Swoja droga to owszem nie mam za duzo wiosen .. aczkolwiek jzu troche przezylam jednak przyokazji masturbacji wydaje mi sie to dziwne zwłaszcza ze moje doswiadczenia erotyczne sa raczej dobre. nie odnotowałam niczego złego w swoim zyciu.