Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosanfracisco

a oto moj nowy watek...

Polecane posty

Gość tosanfracisco

Nie wiem co w nim napisac, ale mam nowa ksywke. To najwazniejsze wiecie. Zeby mi sie nie kojarzyla z niczym DEBILNYM. Z calym moim zyciem w Polsce i tyle. Bo co? Gdzies sie trzeba udac i gdzie? I moja ksywka jest o tym, ze wlasnie gdzies zmierzam. Niekoniecznie jest to realne choc mogloby i tyle. Zyciu trzeba nadal jakis sens. Po prostu. Dzis zastanawiam sie co ja widzialam w tej szkole, ktora potraktowala mnie zwolnieniem dyscyplinarnym. Za co wlasciwie wiecie? I 5-7 lat po fakcie wszyscy na mnie. Wlasciwie dlaczego? Tez jest to dla mnie niejasne. A od razu nie mogli? O co tutaj chodzi? jak uwazacie. Mialam to sobie ograc, obrazic sie na Polske i wyjechac i wtedy? Co wtedy? A tak na margienesie -Amy Winehouese nie zyje. Zostalo po niej duzo kasy, nie? Jak uwazacie - co sie stanie z jej pieniędzmi. Kto je dostanie i na co? Po co? Ona juz jest daleko stad, kiedys bedzie mieszkala na wschodzie, jeżdzila do USA - nie wszyscy beda mogli , ona bedzie mogla. Ja tez bo chce zamieszkac w SAN FRANCISCO i zalozyć tam parafie pod wezwaniem sw. Franciszka z Asyzu. Albo AMERYKANSKI ASYZ tam mozna wybudowac. Bo powinnam cos wybudowac - takie cos - maly Asyz amerykanski. I tyle. Pamieci naszego wybitnego rodaka - dziecka brygidek lorda Jima wiecie z parafii sw. Judasza i tyle. Tu gdzies chyba niedaleko byl, uciekl z domu nikt nie zauwazyl i tyle. Moze sobie zmienie ksywke na lord Jim? Zastanowie sie jeszcze...

Gość tosanfracisco
Sorry ze napisalam moja ksywke z bledem, ale powiedzcie, ze pieniadze po Amy nie powinny isc na szkoly. Naprawde. Nie wiem czyje, ale na szkoly najbiedniejszych dzieci i tyle. Bo niby miala rodzine - rodzicow i meza, ale... no wiecie. Co ja wam bede pisac? I pamietajcie - ona byla kompletnie zacpana. Moja matka widziala diabla i ja dusil - taki potwor. A reszta samobojcow? No ja na przyklad. Ani nie cpam ani nie pije choc za zwolnienie dyscyplinarne powinnam sie powiesic byc moze, ale widzicie - to zwolnienie bylo 7 lat temu i tyle. No to jak to - pilam czy nie pilam bo jestem pomawiana ze PILAM wszedzie. A ja sie po prostu poklocilam o dzien wolny, ale... za picie NA ZACHODZIE dostal zwolnienie dyscyplinarne ojciec przybrany mojej matki od kogos bardzo wysoko we wladzy. Bo wiecie ja w Polsce nie bylam wyzywana za zwolnienie dyscyplinarne tylko za proces. I co teraz? Co ja mam robic? Kto mi pomoze. Bo to samo co 7 lat temu w sumie juz. No 6. I tyle. Nie wiem :(

Teraz napisalam dobrze ksywke mam nadzieje. Jak bede miec za co to pojade sobie do San Francisco i tyle. No coz... na takie male kariery jakies dzieci te pieniadze albo nie wiem w sumie na co... moze na szkoly krawieckie? Trzebaby pomyslec. Na cos, ze cos beda umialy robic te biedne zydowskie dzieci, ktore nadaja sie do czegos bo np. dzieci brygidek nie umieja sie powiesic na sznurku w parku, a one umieja. Choc moze kiedys umialy... kto wie, nie?

Ona miala sobie nad morze wyjechac i zrobic roczna przerwe wiecie ta Amy Winehouse. Cos w tym stylu, ale nie mogla bo by wyszlo, ze cala kariera ze szkoly. Taka prawda. No ale wez i powiedz cos na szkole, nie? To ich samo zycie. No to nadaja sie do czegos czy nie bo tyle z madrosci WIELU dyrektorek. Wiecie - trzeba stanac po stronie Amy - ona miala 10 latek, a dyrektorka na przyklad 40 i bez meza i co to zrobila? Bo kto za to odpowiada i co tak cicho? Ani sekcji wiecie... a ona i tak sie dusila - to trzeba nad morze sobie chodzic zeby pooddychac - takie rzeczy. Mysleli wiecie, ze umrze dla muzyki, a to Zydowka - kabza nabita i koniec. No ale ona a ci w tych bankach. Przynajmniej zyla uczciwie, a nie 1 zona... 1 żona... a pozniej przychodzi pedal i co? I wiecie - to jest takie po co sie uczyc matmy - takie rzeczy i tyle.

Wiecie - tak zarabiali na koncertach az poszla i sie powiesila - to nie jest prawda, ze ona sie zabila w mieszkaniu. Ona sie obok szkoly powiesila, policja ja jeszcze ciepla znalazla, ale nie zyla i tyle. Obok szkoly Darwina ja to wiem i tyle. Tam wszyscy sie wieszali ona tez i tyle. Bo w zasadzie pewnie doszla do wniosku, ze sie miala uczyc ale... a ci Zydzi wiecie tam w tych bankach - to tak - jakby byli moralni to pedalom SPOKOJNIE rade dadza. Ale musieliby byc moralni, a oni tak zona , dzieci, kochanki i dzieci z kochankami zostaja i pretensje nie wiadomo do kogo. Kazdy wie, ze nie powinno pedalstwo tam miec nic do gadania i powinny byc szkoly dla dzieci mnie pasuje ze z uczciwego zycia SPOKOJNIE pedalow sie ogrywa - przy moralnym zyciu, a jesli cos jest zle to juz nie. W koncu maja dobra prace, powinni sie liczyc z czymkolwiek. Bo niemoralni traca szkoly no to pozbywac sie pedalow to jak - zostaje im uznawac zony. Zeby nic nie bylo na mnie - dzieci Zyda z kochanka to 1 druga zona i koniec. Bo pozniej bedzie ze ja macac rozwalilam im szkoly. No to nie moze tak byc, ze jedne dzieci wszystko, a drugie nic. I tyle. A co maja na swoja obrone w tych bankach obecnie? Tylko moralnosc. Taka praca i cicho jestem, a tak? Co oni sobie to nie mysla i tyle moim zdaniem. Tam musze do celu drazyc bo to bez sensu - wielka rodzina - jaka? gdzie? czyja? Po co mnie wkopywali tu dalej w te szkole po 2005 roku. Jak ja tu wygladam. No to juz tu mnie mieli pomawiac ze pije bo wiecie taka mialam na dzien dobry opinie i sie nie dam i tyle. A szans na normalne zycie i tak nie mialam. Do jakiegos ABSOLUTNEGO zerska Iwonki mnie dali - ona wiecie ma tak studia zaplacone przez rodzine. To w ogole polskie myslenie nie jest. W Polsce studia sa zaplacone z pracy zalatwionej przez rodzine. Ona w ogole mysli po chinsku chyba i tyle :( I koniec :(

Wiecie - harem zaczyna sie od 10 zon. Tak sie liczy na wschodzie czy liczylo ile ktory mial haremow i tak byly dzieci, a do 10 bab to sa zony. A Zydzi? No to zona, dzieci i KOCHANKI i tak zostaje ...wyrzut z pracy wiecie przez pedalow i tyle. A inaczej? I wiecie - ja musze teraz myslec jak splawic "rodzine" mojej matki z mojego zywota bo to bez sensu wszystko. Przyznalalabym im racje gdyby ojciec siedzial ...no iles tam, ale cale 10 lat powinien siedziec po MORDERSTWIE mojej matki bo jakie to zero mialo szanse na stala prace po czyms takim? Malzenstwo? Wiecie nie umiem tego zrozumiec bo bedac tak wysoko i tak swiniac NA PEWNO ludziom jak mozna bylo nie przewidziec dalszego ciagu tej historii, a poza tym takie pytanie - czym sie pan w zyciu trudni bo na pewno nie lesnictwem. Bo wiecie matka mojej matki moze nia byc lub nie ale no za to bym go skasowala totalnie sluchajcie - jakie ty masz chlopie szanse na normalne zycie po TAKIM slubie. Poza tym wielka krzywda by mu sie stala - posiedzialby troche, te brygidki by capneli, te dzieci by im policzyli czy cos - no czym te baby sie przejmuja i tyle. No i takie tam ... trzeba uwazam swoje zdanie miec. A ja wiecie 2 procesy i co takie tam i tyle. Ten caly Patryk z amazon. de - to jest zlodziej normalny i tyle. Jakas obraczke nosi na palcu a Ilony sie boi z Polski - ile ta Ilona ma - niech se ja wsadzi do tylka a ode mnie bez grosza sie odczepi. Niech zacznie ludzi zwalniac dyscyplinarnie - zawsze moze tyle ta zlodziejska menda. Bo na mnie wszystko zwalil. Wiecie on w ogole magazynierem nie powinien byc. Gdzie ta kanalia ma rodzicow? Groby prosze. Zdjeciem grobow mnie nikt nie splawi - ja tez mialam zdjecie klasy w Polsce PIJANEJ i g... mi to dalo. Takze porownujcie sie dalej, ale beze mnie bo mi rady nie umie dac bo pije. Bo sie boi , ze znajdzie sie ktos kto mnie przekabaci i na niego, ze ma zlodziej wypierdalac. On byl przykety przez tego samobojce WYLACZNIE po to, zeby sie ozenic, ale nie byl w stanie. Za nim sie ciagnie harem szmat , ktore jeżdża autami z WYTRYSKU NA TWARZ - przez niego wykonanego. Bo czemu nie chce tam wrocic. DO KOGO? Nie planowalam i tyle. Do zlodzieja i zbokola - on powinien siedziec , on ma takie magazyny. Do mordercy - bo on swoich rodzicow zabil. I wiecie z moja opinia do widzenia, ale ta Iwonka - 4 na sumieniu, to tak akurat na niego - moze sie wzbogaci - taka firma swiatowa i tyle. I wiecie ja Polsce zle nie zyczylam ale to juz koniec - zeby mnie tak potraktowac. Teraz sami sobie radzcie - zwlaszcza za rok i tyle :(

Zobaczcie widzicie - bo czemu nie chce tam wrocic - bo tam 1 osoba nic nie znaczy - tam sa grupy i on sie boi grupy. W SUMIE powinien byc proces i calosc wlasnosci RODZINNEJ powinno przejsc do firmy - na wlasnosc firmy i tyle. Bo wlasciciel wykonczyl sie firma i wiecie - co tu robic z czyms takim. Nic nie da sie wymyslic innego - powiekszyc firme i tyle. No albo kto inny ale to srednio uczciwe i tyle. Zalezy ile tych hal ale po samobojstwie uczciwie zostaje powiekszyc to co jest i przynosi zyski, nie? Znacie sie na tym? Ja tak mysle. Ale tez nie jestem pewna. Bo niby czyje to jest? A poszlo o firme. Nie wiem czy ten kolega moze byc - moze i moze ale BEZE MNIE. Zeby nikt tam niczego ode mnie nie chcial bo ja sie do nich nie przyznaje. Nie moge bo sa swiniami i wykoncza mnie rodzina krolewska ktora zeżarla moja matke. A co ten Patryk caly w zyciu zarl to mnie nie obchodzi. Ja sie nie dam i tyle. Bez grosza jestem przez niego. Mnie tam nie obchodza wielkie kariery - raczej nic nie robienie i tyle :( Bo sie juz napracowalam w zyciu wiecie i dostalam zwolnienie dyscyplinarne. Nie wiem czy on moze byc dla tego wlasciciela - to sa budynki magazynow - on mial normalna rodzine i jak sobie tam chca, ja bym go wyrzucila OD RAZU a inni niech sobie robia co chca bo w koncu albo szanuja tradycje i rodziny albo sobie jajca robia. Nosil obrączke na rece rozumiem ze na magazynie mial zone - to moze mial sie rozwiesc , ozenic z inna. Ale to mnie nie obchodzi. Moze z Iwonka bo ja opini nie mam i mam nadzieje, ze sie juz kanalia odpierdoli bo wiecie - to juz sierpien a ja ciagle sie uzeram z jakims niedorobionym umyslowo gownem z dupy. A juz wole gowno z dupy niz to zero i tyle :(

I wiecie to jest jedna sprawa, a grupa naszych tam to druga sprawa. Wlasciwie nie wiadomo o co chodzi , ale wiecie mozna bylo sie wrocic, miec stala prace - no kontrakt - w firmie. Jechalismy wszyscy tym samym autobusem - no wybaczcie - ja pojecia nie mialam ze przed Swietami BN z nocek moglam stac o stala prace. I tak doprowadzili ONI do samobojstwa czlowieka wtracajac sie w nie swoje rzeczy i wiecie gdybym byla Niemka to chyba sobie w kulki leca i nikogo nie chcialabym juz w grudniu widziec. Wszystkich bym skreslila i koniec. Tego Patryka tez bo jest niemoralny, do widzenia i tyle. Albo przejmuje firme wiecie. CO MNIE TO MIALO OBCHODZIC jak na miesiac tam pojechalam nie wiedzac gdzie w ogole wiecie. I to jeszcze pisze w necie - mnie to naprawde NIC NIE OBCHODZI - ani Ilona ani to ogrodnictwo dalej ani pomidory ani papryka - kasa i do widzenia. Ja w ogole nie chce o tym slyszec - prace w zeszlym roku tez - gdzie jest moj podatek co to ma byc i tyle. Jak nie mordercy to zboki, wariaci. Tam jest jeszcze ten lord Jim i to tez tak no ale Indianie w budach ci nasi tam tez i tyle z calosci wiecie. Bo Diana juz poszla bo to bez sensu i tyle. Ja tez juz chcialam byc dawno daleko od tego szajstwa, ale jak i tyle :( No i cala historia - tam ani prawa ani lewa. Lord Jim i taki moj apel nie dajcie sie zwariowac i juz :(

Napisze wam jeszcze, ze ogrywam ILONIE USA ode mnie - reszcie tez - komukolwiek tam i tyle. Ja powinnam byc wyzej i moge wrocic nizej teraz. Bo czemu nie chce wrocic - bo za nisko bylam i nie musze. A temu Patrykowi tez ogram USA jak sie wpierdole w nastpnej robocie i bedzie mi kanalia dalej swinila i tyle. Zostaje po nim wyro i nic wiecej ale dla Polakow jest on MORALNY. No ja im wspolczuje ale coz z tego... tacy sa. Morderca rodzicow lepszy niz ja. I tyle. I nie chce wieciej tych ludzi na oczy widziec - to juz w ogole nie moja sprawa i tyle. Ja tam jestem w pewien sposob i sobie tym manipuluje, ale nigdy tam nie wroce bo jezyk niemiecki byla to moja pomylka. Doslownie na tyle go potrzebowalam i ani troche wiecej, a jestem z okolicy gdzie WYDAJE sie ze ten paszport to cos wiecej niz kasa, ale to jest klamstwo. Rownie dobrze mozna miec brytyski lub amerykanski i teraz to musze ogrywac, a niemiecki jest wazny - paszport moj i tyle. I gdybym wiedziala, ze nie potrzebuje niemieckiego to w ogole nie trzymam z ilona, ale kasa? i tyle. Czemu tam rzadzi kasa to nie wiem , ale tak jest i tyle :( ps. po Patryku zostaje WYRO I PANIENKI a powinna zostac zona bo mial obraczke takze sorry ale to jest 50 letnia kanalia. Mial byc zonaty i juz. Ja go wyrzucam i koniec. Ale mnie tam nie ma i koniec. Dostalam zwolnienie dyscyplinarne za picie i koniec. I sie nie dam. I nie tylko ja. Pieniadze mam do pobrania na zycie. Matka dostala zwolnienie dyscyplinarne - za co miala zyc? Ojciec przybrany i tyle :( Prosze na kilometr ode mnie i tyle :( Jeszcze cos?

Tak wiecie 3o latek to bym tego cwela jeszcze zrozumiala, ale teraz dajcie spokoj. Harem z wytrysku na twarz - na zbity pysk i niech sie wiesza. No sorry :( i tyle. Ale powiesic sie mam ja - no coz... jak mnie dorwie i tyle. Zostaje po nim ZENUJACA PIJANA Ilona pierdolaca od rzeczy i to wiecie jest jedyny moj atut bo po mnie - no coz... Iwonka tez zostaje - 4 trupy. Ilona corka katechetki polskiej tez nienajlepsze swiadectwo, a wszyscy wala Zydami i Biblia. Patryk tez - on tez jedzie Zydami. I tyle i to jak? Jest jedna ZENADA. I to w takiej firmie. Ale to wiecie jak sie zrobil taka postacia to niech jest taki jak ta postac bo naprawde ... i tyle. No ale coz jak harem to harem , ale dzieci to by naprawde z tego haremu mogl miec i to w zasadzie wszystko co mozna do niego miec. Bo ci co mieli haremy to mieli je po to, zeby zony mialy dzieci i je utrzymywali wiecie, a ten? No i dlatego nie. Bo chce zyc na wschodzie i mnie zabija i tyle :(

Oni wszyscy sa tam POSRANI NA DEKIEL bo wiecie ten moj ojciec sobie mnie nazywal inaczej, ale ja jestem dziecko matki i jestem nazwana z jej imienia i mam takie a nie inne zycie - zostaje mi tylko imie matki i nic poza tym. A Niemcy duzo pieprza od rzeczy i niczego wiecej nie robia i tyle :(

Jeszcze powiem wam ze mial mnie NIE NAZYWAC w ogole, ale matka zaakceptowala moje imie to moze byc choc wiecie - przez jego NIEUCZCIWE zycie nie mialam tyle lat patronki. Teraz dopiero mam patronke. Bo czemu go odrzucam - bo zabil matke, nie siedzial za to i wkurza mnie jego imie. Wszystko sobie ogram i tyle. Za duzo sobie mysli z tym imieniem a w sumie jedzie na 2 trupach i tyle. Bo gdyby jechal na panstwie to bylby inny - a jedzie sobie na ojcu i dziadku i ma KUKU NA MUNIU. Bo moglby jechac jakby prace mial czy cos jedzie tylko na imieniu i przez to juz znaczy tyle co Patryk - tym imieniem gwiazda, wygaszona juz mi nie zrobi. W Niemczech nie zamierzam pozostawac - no zeby jakos wygladac z passem to troche tam mialam byc i tyle. Ale juz to jest nieistotne i tyle. W tym sadzie wiecie ja tylko wiarka przegralam - troche bym sie pomodlila i dawno mieszkanie mam i nie musze zadnych Patrykow omijac czy pierdolnietych w czerep Ilon, ale przegralam wiara musze sie z tym pogodzic i tyle. Z matka tez - dalej nic nie wiadomo - zadnych badan nie bedzie bo musialaby byc choc kostka w grobie matki - nic nie ma i koniec. Nie ma o czym pisac. Reszta to tam takie - w sumie ta rodzina to jedno zwolnienie dyscyplinarne i samobojstwa. No to choc to jedno ogrywamy bo pewnie z powodu dyscyplinarnego i tyle. Ja sie nie dam bo stala praca i w dupie wszystko mam a tak moze cos akurat bo co... bez srodkow do zycia przez zwolnienie dyscyplinarne 6 lat temu. Wiedzialabym to to przeciez od razu mnie nie ma, a teraz juz nie chce niczyjej pomocy bo to BEZ SENSU jest i tyle wiecie. 6 lat temu prosze bardzo, ale teraz? Bez przesady - zostawiam wam Iwonke wasza gwiazde. No i tyle :( I Ilone i Sandre i pare innych DZIEWIC i tyle :( Nienaruszonych... Ojca splawiam ze forme polskich sprzateczk chcial zalozyc o nazwie IZABELA w Londynie bo co tam moglyby robic brygidki - w sumie mam racje sie dowiem - sprzatac kible i tyle mnie to obchodzi. Bo tak i juz :(

Pieniadze nie moga byc NA RODZINE. To byly pieniadze osoby PO ZWOLNIENIU DYSCYPLINARNYM w pracy - osoby ktora NIE MIALA MATKI. Wy tego nie rozumiecie - te pieniadze zajada cale panstwo i tyle. I niech sobie co chca robia. Ona nie miala juz nic do gadania - cale zycie siedzenia w tym mieszkaniu i koniec. Pelna kontrola matki - te pieniadze to sa zwolnienia dyscyplianrne i samobojstwa i tyle. Bo tak i juz. Bo cale zycie nie mialam matki przez niemieckiego morderce. I moga sobie zjesc BIEDACZKI te pieniadze ale to sa mordestwa, samobojstwa i OPETANIA tez. Przykro mi bardzo. I zwolnienia dyscyplinarne. Zeby sie juz skonczyly glupoty. A ja ich szukam WYLACZNIE bo jestem po zwolnieniu dyscyplinarnym w Polsce - mam swoje lata , zaleze od morderczyn za granica. nie mam zdrowia najlepszego zeby pracowac. Wiecie - to nie jest moja sprawa jakie ci ludzie maja wartosci - ZEROWE jak dla mnie chca sie zabijac i tak dalej - z tego snu nie ma w nocy i tak dalej. Zeby byli tego swiadomi i tyle. Bo te pieniadze naleza sie bez sadow mnie, ja tam tamtej RODZINY nie chce na oczy widziec, ta matka matki O ILE - miala zrobic badania genetyczne i ja olac, nie wierze ze skonczylaby na krowim lancuchu - na rodzine pieniadze nie wiem... to sa pieniadze dla osoby skonczonej jaka jestem ja i moja matka po zwolnieniu dyscyplinarnym. Ja za maz nie wyjde NIGDY i koniec. To jest niemozliwe. Moge jedynie cos robic, ale rodziny matki nie chce znac. Ta rodzina, z ktora byla NIE PRZEZ TELEFON nie zyje, reszta mnie nie obchodzi. Tez uczylam w szkole , rozne rzeczy rozumiem i tyle. Hmmmm... no i w zasadzie tyle. Za co byly pieniadze rozumiem, mieszkanie bez sensu. No i jak mi nie dadza to im rozpierdalam cale studia bo albo wie sie po co sie uczy albo sie nie wie. To trzeba wiedziec i tyle. I wszystkie szkoly im pojda nie beda sie liczyc i tylko coraz gorzej, a po smierci Amy pelno samobojstw i to jest ich obrazek i ich chciwosci i tyle. A Polakom wiecie powiem, ze tyle mieli nie chlac i zastanowic sie czy na pewno to zwolnienie dyscyplinarne mi sie nalezalo, a na uczelni tez - czy mnie przyjeli czy nie bo wygladaja jak kretyni i juz naprawde wole Lorda Jiima niz cale to JEBANE W CZEREP TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJi. Szkole pomawiam do dnia sadnego, nie wroce nigdy i tylko ile dostane O ILE to w banku i koniec. Nic mnie wiecej nie obchodzi. Nie mam racji? 100% albo 1000% nawet :( Przykro mi. Rodziny nie mam , rozmawiac nie bede I KONIEC :(

W zasadzie jak nie dostane tych pieniedzy JA to zostaje im sie tam wszystkim wieszac wiecie bo zaleza od USA i sa ich kolonia. Koniec. No nie? W ogole nie umieja sie dogadac. Chiny przyznaja sie do Grecji. Po co komu Wielka Brytania. Bo wiecie moja matka a tak zwana JEJ MATKA to sa dwie rozne historie - moja matka jako KROLOWA ANGLII nigdy ich na MILIMETR nie zajechala i niech sie odczepia bo jej w Anglii nie bedzie nigdy i szans z nia JUZ nie maja i tyle. Dzieki Bogu powie juz kretynow na zawsze mogla zostawic - najpierw ich, pozniej niemieckich. Niech sie wieszaja juz ile chca bez niej i wyraznie sie wyczuwa TAK , ze pieniadze maja byc moja NA ZYCIE. Ona stala o prace stala PAPIEROSEM cala szkole srednia. Jak to moga byc na rodzine pieniadze? Ona poszla do tego klasztoru bo sie bala sie nie zajdzie - ze jakis gosc nie bedzie mial dzieci bo tyle palila, zeby dostac prace i nic z tego. Zapytajcie sie w brygidkach bo by ja skreslili na dziecko za papieros, a tego nie wiedzieli i to tak szlo i tyle :( I koniec :( Takie jest zycie. No to wiecie - jak to moga byc pieniadze na rodzine? Jedynie ze sie nie wypalila od petow i tyle a pracy nie bylo bo ...palila. Nie tylko dlatego ale... :(

Gość owca wez sie za robote
nie widzisz ile czasu marnujesz piszac ze dyrdymaly? Pomoz matce sprzatac czy cos lepiej leniu smierdzacy

A mnie uwlacza jeszcze, ze CALE ZYCIE NIE PALE - a zwolnienie dyscyplinarne dostalam w szkole gdzie kazdy palil - kazdy - nic tylko zdjecie zrobic za to, ze PILAM. No to wiecie - ogrywalam pozar i o co im poszlo? Normalnie bym sie z tego posmiala i tyle. Ale z latami zrobilo sie TAKIE PIEKLO ze juz nie moge. No bo wiecie - piciem ogrywalam pozar. A papiery? Kogos to obchodzi ze sa papiery? Nie wiem :(

Gość nuta z wiadomosci
nie wierzę...z rok tu nie byłam, albo i lepiej, a ta dalej tu smaruje...

Ja juz sie w zyciu nasprzatalam, ale moge dalej sprzatac i koniec. Tyle moge, a reszta mnie nie obchodzi , a jeszcze jedna Ilona i ja wypalam bo tyle mnie ona obchodzi i jej KATECHEZA. Wystarczy mi katecheza lorda Jima... tyle starczy... bo wiecie jak to jest - czy on dostanie te pieniadze swoje z powrotem? Jest to mozliwe, ale tez jest to pytanie otwarte. No bo co o tym sadzic - wlasciciwie pojechal poogladac najlepsze czy tez najgorsze wiezienie w USA i tak sie ogral, ze nie umial wyniesc sie z lasku. A wiezienie bylo dla niego sie dowieum i co on robil w Polsce. Pasl owce na lace i sprzatal - to samo co w USA i tyle. I wiecie - powiedzieliby prawde i jest tyle lepiej, ale po co? Komunista. No nic - na razie Bridget Jones to komunistka, a dalej wszystko po kolei bo co mam robic w tej chalupie, nie? :(

Rok temu pisalam inaczej, ale teraz tez. Napisze wam jeszcze, ze spadam z kafe z moim nickiem religijnym i przechodze na inny. I bede wam pisac moje KATECHEZY bo wy to lubicie. Te wszystkie prawdy wiecie - ktorymi zyjecie sobie w tej Polsce az w powietrzu pojawia sie takie samoloci z napisem US air force i zrzuca wam na glowy troche... miesa. Bo tak mi to wyglada za rok, ale najwazniejsze ze macie sklepiki, nie? A jak zaczna zrzucac na sklepy te bomby to co wy na to? A to sie tak skonczy bo durni tez nie sa. I jedzenie na kartki. Do tego zmierzacie. Musze was zaczac uswiadamiac tu zebyscie byli madrzy. Zostaja schrony przeciwbombowe i koniec :(

katechetka z kafe... i wiecie juz mam forsy troche na koncie i jestem w drodze do USA , a tak? I co mi zrobicie? Nic mi nie zrobicie. Ale jestem bez grosza i zostaje mi katecheza na kafe. Bo takie jest zycie. A jestem bez tego grosza przez durniow z Polski z Holandii i Niemiec dlatego ich wykanczam bo jednak lord Jim byl dzieckiem brygidek, uciekl i cos osiagnal. DO USA dotarl, angielski znal , troche sie ogral ale wiecie - klopot do dzis, 2 panstwa wykonczyl i koniec. I wiecie - zalezy gdzie sa groby tych ludzi - na pewno nie w Gujanie BRYTUJSKIEJ bo gdyby tam byly to powiem wam Wielka Brytania i USA sa juz kumple, ale nie. One sa spalone i rozrzucone nad oceanem na pewno. BLAD. i tyle. Dlatego sa 2 wrogi. Albo sa spalone i grob zbiorowy w GUJANIE i przez to sie kloca bo tak naklamali i tyle. I to jest nasz lord Jim - mistrz nasz. On ich sklocil - komunista z Polski. Bo na niego po co z wladza trzymal. No bo byli mili , uprzejmi, rozmawiali kulturalni - tam se mieli wiecie na morze isc to by zrozumieli co tam robill i ta ksywka - w Polsce SWIETY, a tam LUCYFER. I dlaczego on sie nie umial odczepic z ksywki LUCYFER i tyle. I tak sie ogral rodowodem od Lucyfera i tyle. A tak ogolnie po prostu ideal, zlego slowa, taki dobry czlowiek, idealny , po prostu nic zlego nie powiesz o nim. Naprawde :(

On im powie wiecie ze on myslal ze ONI SA NORMALNI. I cala kasa nazat w sumie i tyle. Co im zostaje? Wykonczyli go na morzu, ale co? Cos nie tak? Nielegalnie cos robil? Wiecie nie mieli prawa. Bo mial zle morze wam powiedza. No to nie mial wejsc na statek znowu i tyle w sumie mu zostalo - zycie z tego co zarobil do konca bo co - juz mial dosyc i zszedl. Tyle. Ale wiecie - Polaki to potrafia - doprowadzic do samobojstwa 1000 Indian niezle. Tez cos - i na koniec 1 Polak strzal w leb. Takie zycie. No bo co z ta katecheza - no tak - to bede WYKLADY LORDA JIMA , ktory sie nie uczyl i tyle bo nie mogl... no tam mogl, ale bez przyszlosci... szkola szkola i co po szkole. I wiecie zapomnial ze tam kredyt w komunie niby za darmo i chyba zaczelo sie, ze mowil CO W KOMUNIE i tyle. No co tam slychac w komunizmie - i mowil ze wszystko bez sensu, nic nie ma takie rzeczy. No i ja tez tu bede takie katechezy glosic, az moze wyjade jak sie zapozycze i bede zapieprzac bo co ja jeszcze umiem zwlaszcza w moim wieku i tyle. No i to tak jako ta katechetka z kafe moge se tu pisac, a reszta bez sensu. Kazdy wie jak jest i tyle :(

Wiecie on mial powiedziec tym Indianom ,ze uciekl brygidkom do komuny bo lepsza komuna niz one i TAK MIAL POWIEDZIEC i by sie nie ogral a on pomawial komune DEBIL a ci za nim a mieli WYCHWALAC jaka dobra jest komuna, jak duzo rzeczy sie udalo dzieki komunie i takie mialy byc gadki. Gdyby nie komuna to Polski nie ma, a Rosja i Chiny sie juz komunizuja. I taki mial byc i dolara by mu ten las scieli, a on krytykowal komune. CO WY. To tak jakbym ja krytykowala las w Polsce. Dajcie spokoj - tu zawsze byl las i tak musi zostac. Tak samo z komuna - nie bylo jej, a juz byla, ale musi zostac. i tyle :( Tak jest w Polsce i koniec :(

Gdyby wychwalal komune to oni wszycy byliby komunistami - ci Indianie, a on bylby kapitalista, a tak jak sie WSZYSCY zabili to on byl komunista, a oni jego uczniami ktorzy mu sie zabili i tyle. To tak jakby cala szkola sie powiesila, nie? Tak to wyglada, no nie?