Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek..._______

Czy mężczyźni boją się pięknych kobiet??

Polecane posty

oferma wiesz co przestan ty sie nad soba uzalac. sadze,ze dopóki bedziesz mial o sobie takie zdanie i poki bedziesz wierzyl w to,ze zadna cie nie zechce to tak bedzie wiesz powiem ci jedno mialam kolege, ktory wygladal jak shrek- nawet taka mial ksywe wizulanie byl malo apetyczny ale za to byl swietnym kumplem, dusza towarzystwa i nigdy nie zasugerowal nawet swoim zachowaniem,ze ma jakiekolwiek kompleksy mial bardzo ladna dziewczyne i ona kochala go za to jakim byl dla niej czlowiekm swietnie sie dogadywali, mieli wspolne pasje do dzis sa razem i oby tak juz pozostalo wiec wiesz co przestan jeczec jaki to ty biedy mis- niekochany jak masz klopot z samooakceptacja to moze idz na terapie bo nikt z nas jak tu siedzimy doskonaly nie jest:)

Gość Kamecha dawny Jarek84
reminka = zielony żelek vel dziffka :O🖐️

Gość kamecha,wiemy to nie od dzis
buahahahahahaha

"pewnie że trafiają się zboczeńcy rozmaici. no ale to jednak margines." yyy, nie chodziło mi o dewiacje (wyjątkowow :P), ale o to, że ludzie naprawdę różnią sie gustem jeśli chodzi o urodę. gdyby każdemu podobał się 1 typ urody, na świecie byłoby kilka par i reszta nieszczęśników.. brzydcy też się jakoś dobierają w pary :P "ja mam dużo fajnych cech, k**wa!!!! w ogóle fajny gość ze mnie." jesteś jak piękna kobieta z tytułu - żadna nie czuje się ciebie godna :classic_cool:

chciałam jedynie zwrócić uwagę na fakt, iż uroda winna być czynnikiem drugorzędnym w tak ważnej kwestii jaką jest tworzenie partnerskiego związku. Winna być ale często nie jest i powiem Ci, że to dotyka także ludzi wykształconych, mądrych, świadomych. To jest silniejsze od wielu naszych mądrych myśli, bo to jest natura. Oczywiście, że dojrzałość zmienia sposób patrzenia ale zaręczam Ci, że najczęściej nie do tego stopnia aby dojrzała kobieta chciała dzwonnika z Notre Dame o umyśle Platona i wielkiej sile empatii, zamiast przeciętnie przystojnego z trochę mniejszymi zaletami. Tak, jeśli dzwonnik nie będzie siedział cały czas na dzwonnicy, to może i znajdzie się amatorka, ale szanse i tak ma nieporównywalne do przystojnego chama :D a zapach, sposób poruszania się czyli wdzięk, to także kategoria estetyczna, więc uroda Owszem, gusta są rozmaite, ale mieszczą się one na pewnej skali. Są osoby, które nie mieszczą się w niej i koniec. Wówczas ich atrakcyjność spada radykalnie i są "niezauważalni" dla ogółu jako ewentualny partner, partnerka. Znałem kiedyś dwie dziewczyny, które były po prostu brzydkie jak ta noc listopadowa i naprawdę żaden facet ich nie chciał i wcale się nie dziwiłem, bo ja też nie. Przecież mogłem mieć ładną i sympatyczną, to po co mi brzydka i też sympatyczna? Tak to jest i nie ma na to rady.

Kamecha dawny Jarek84 - ten mit już został obalony.serio. :) "Oczywiście, że dojrzałość zmienia sposób patrzenia" zmarszczki zobowiązują, żeby znaleźć sobie kogoś ze zmarszczkami? :classic_cool: "ty nie bądź taka "hop do przodu"" a gdzie mnie tam hopać, kiedy stare gości już skrzypią. idę spać, bo żadna piękna kobieta za mnie do roboty nie wstanie 🖐️

szczery - oczywiście wystarczy jak ty sobie radzisz to mnie cieszy nudzisz mnie już;) stales sie monotematyczny

Gość Kamecha dobrze gada,to ona
:O

predatorka i nigdy nie zasugerowal nawet swoim zachowaniem,ze ma jakiekolwiek kompleksy no właśnie był pewny siebie a przynajmniej świetnie grał pewnego kobiety odbierają to bardzo pozytywnie to esencja męskości i tym można wiele wygrać temu nie zaprzeczę

jesli gral to powinien dosac oskara :) Być może miał chwile kiedy zdawal sobie sprawe ze swoich nazwijmy to ulomnosci ale z drugiej strony czy ty czasem nie masz takich chwil,ze widzisz siebie w gorszym swietle- dostrzegasz wady, na ktore w ferworze codziennej walki o przetrwanie nie zwracasz uwagi? Sadze,ze kazdy ma takie dni jednakże to tylko chwila samoakceptacja - to klucz do wszystkiego

Gość do Kamecha
Ameryki nie odkryles, ale babsztyl bbedzie sie wypierac do konca.

Gość Kamecha dawny Jarek84
👄:classic_cool:

ale spowoduje,że nie bedzie dla ciebie aż tak wazna opinia innych na twoj temat. A kiedy zaakceptujesz siebie takim jakim jesteś inni też zauważą w tobie to co nie jest widoczne na pierwszy rzut oka.

Predatorka ale spowoduje,że nie bedzie dla ciebie aż tak wazna opinia innych na twoj temat. A kiedy zaakceptujesz siebie takim jakim jesteś inni też zauważą w tobie to co nie jest widoczne na pierwszy rzut oka. to pięknie brzmi , niczym rodem z prodników psychologicznych. Jednak to ściema. Zyjemy wsród ludzi, podlegamy ich ocenie wg rozmaitych kryterów, a ta ocena ZAWSZE wplywa na indywidualną samoocenę. To ze ja akceptuje siebie nie ma zdnego zwiazku z tym,czy ktos zauwazy mnie w tłumie piekniejszych , bardziej atrakcyjnych, poniewaz to nasza fizycznosc jest decydujaca przy pierwszym kontakcie. Czasami osobniki niezbyt atrakcyjne mają to mityczne "cos" co sprawia , ze skupiaja na sobie uwage mimo niezbyt oszałamiajacego wygaldu ( bardzo ładnie o tym pisał przeklete pragnienia). Ale cokolwiek by to było WYGLAD to podstawa przy zawieraniu znajomosci, natomiast w trakcie - zaczyna miec drugorzedne znaczenie. Co do tematu - meżczyzni nie boja sie tyle pieknych kobiet, co zaradnych, niezaleznych, spełnionych. Ale to tez dotyczy tylko wąskiej grupy panów, których ja nazywam "facetami bez jaj" :P

Gość ta reminka to naprawdę niezbyt
rozgarnięta jest... to stary żelisław?:D

Gość Efant za to ty jestes brzydka
w chooj :O

Gość nie enfant terrible tylko
powinno być INFANTYLNIE! offermo, pozdro!:D

Gość Enfant Terrible to brzydula
Enfant Terrible to jedna z najwiekszych brzyduli na calej Kaffe. Sprawdzone.

Gość nie enfant terrible tylko
ale przynajmniej sie sama akceptuje taka jaka jest:D mnie widac? tylko to i tak nic nie zmienia:D teoria upadla:D offerma ma racje. jak zwykle.

Gość hfhfhfhfh
enfant terible jest tak beznadziejna , ze i namiary w profilu na nic tu sie nie zdadza. rotfl.

Gość Kwiatuszek..._______
Jem kupe.