Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaoliwka1

Zdjecia kafeteriuszy

Polecane posty

no 3mam za słowo, jak dostanę to zaangażuję cię jako moją osobistą wróżkę na pełny etat :classic_cool: wchodzisz?

Gość IMO13843
xmetaxa "możesz tu wrzucić hehe ale nie wiem czy się będzie liczyło" No nie będzie, bo (tutaj jednocześnie puchnę z zadowolenia własną osobą) pewnie nie jesteś na co dzień tak ładna. :classic_cool:

Gość IMO13843
CarrieBradshaw. "Ile placisz?" Daj fotkę, to będę przyznawał się, że Cię znam. :classic_cool:

imo - no niestety nie, szczególnie dzisiaj wyglądam do doopy, wymezona ciężkim dniem 💤 carrie - a jakie jest twoje minimum? skonfrontuję to z moimi oczekiwaniami i będziemy kminić ;)

Gość IMO13843
Blondi - i tyle jest warta Twa dozgonna Kafeteryjna przyjaźń. I pomyśleć, że kiedyś cycków od Ciebie chciałem, pomimo stanu w jakim się znajdują. :classic_cool:

Gość IMO13843
CarrieBradshaw. "Blondynka, cicho, moze uda mi sie wyruchac z hajsu durnia." Prostytucja potrafi przyjmować zaskakujące formy i kształty. :classic_cool:

Proszek Nie tylko - mnie też kiedyś można było zobaczyć na forume 🖐️ IMO Milcz, bo mnie Krata znajdzie :classic_cool: Carrie Upsss... :D

Gość IMO13843
CarrieBradshaw. "Sory xmetaxa, okrese mi sie zbliza." O Boże! To są właśnie minusy pisania na tym forum. Tajemna wiedza, która jest nie tyle niedostępna dla szarego obywatela, co zupełnie niechciana. :classic_cool:

Gość IMO13843
MałaBlondynka "IMO Milcz, bo mnie Krata znajdzie" To znowu pokażę jej pewne moje zdjęcia i kolejny raz zniknie na wieki. :P

widziałam swego czasu twoja facjatę carrie niestety nie wiem czy to byłaś ty, rzekomo było to sprawdzone unt potwierdzone