Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

po co ludzie zakladaja konto na face booku powiedzcie mi ?

Polecane posty

Gość belerofront
bo to głupia moda, bo każdy chce być gwiazda, bo jak nie masz konta to znaczy, że nie zyjesz, bo szukają akceptacji, bo nie umio niczym innym zabłysnąć

laski po to, żeby się zmieniać status związku: w związku - zaręczona - w związku małżeńskim i wklejać jakieś ckliwe teksty. nie masz po co zakładać LO

Gość wehfbruhbfyrbfybybyby
wydaje mi sie ze zakladaja bo inni maja... no cóz, a niektórzy to juz nawet pisza co robia i gdzie sa... :o zalosne takie cos. Rozumiem ze mozna sie pochwalic zdieciami ale nie trzeba calego zycia opisywac, mam znajomych co pisza ze ida pod prysznic a potem na imprezke, moze ja np. zaczne pisac ze pod prysznic nie ide bo wszyscy inni chodza a ja chce byc inna? :D

Gość OneTwo
albo piję wodę, albo jem rybę.

ja Tobie powiem, choc nie mam konta i nie bede miala... Bo to sa ludzie ktorzy nie potrafia zyc w realu tylko wlasnie w necie, kozactwo, szpan i nie wiem co jeszcze dopisac

ja w sumie mam do utrzymania kontaktu z paroma dawno nie widzianymi osobami. i przyjemności nieakceptowania zaproszeń osób, których nie lubię :D nigdy nie piszę, co akurat robię, wklejam jakieś pierdoły, linki do ciekawych artów itp.

Wkurwia mnie takie cos... U mnie male miasteczko i jak zaswieci slonce, to wszyscy ze kochaja slonce, nawet dziela sie informacjami ze maja pajaka pod lózkiem... :o :o :o pojeby... :o i czym oni tu chca zablysnac'?? tym ze sie laska wypizdzi i wrzuci foty jak wypizdziona i ujebana z piwem w reku idzie na impreze?! kogo to obchodzi?!

wiesz co sie dzieje na świecie. dostajesz zaproszenia na imprezy happeningi i myślę że to wyróżnia jedynie wyróżnia facebooka od nk czy grona.

ja zalozylam bo mnie kuzynka poprosila pozatym teraz mam staly kontakt z ludzmi z Portugalii ( znajomymi ktorzy mieszkaja daleko ode mnie ) pracuje w ten sposob nad pisownia ;) w sumie nic ciekawego tam nie ma

a z tymi statusami zwiazku to masakra... zmieniaja facetów jak rekawiczki, nawet jak sie klóca to zmieniaja na wolny a na drugi dzien juz pogodzeni i znowu trzeba dac status ze w zwiazku sa...