Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fomma

Dlaczego w Polsce w szkolach 2/3 nauczycieli jest niekompetentna?

Polecane posty

Gość Fomma

Nie dosc, ze pracuja bardzo malo, nie przygotowuja sie do zajec, nie doksztalcaja sie (weekedny powinny byc przeznaczane sa studia podyplomowe, 2 kierunki), to jeszcze domagaja sie podwyzek.

Gość maaarrrnee
0/10

Gość Axandra1990
No bo nikt od nich nic nie wymaga - stala praca, latwa i srednio oplacana - dlatego nadmiar wolnego czasu wykorzystuja np na korepetycje i zarabiaja 2 pensje

Gość a po cholerę się starać
dla takiej rzeszy tumanów? taka prawda, żenujący jest poziom wiedzy jaki reprezentują uczniowie

dlatego że 2/3 to baby, a 99/100 z nich to niewłaściwe osoby na niewłaściwych miejscach :O feminizacja szkodzi każdemu zawodowi poza pielęgniarką i położną :O

Gość niekompetentni
nauczyciele wystarczaja żeby uczyc bande matołów więc po co lepsi ?

Gość MiriamKrupa.
Ja bym raczej powiedziala ze za granica maja kiepska edukacje. Tu gdzie mieszkam nie ma wogole lektur w szkolach. A w Pl jest tego chyba z 50 ksiazek

Gość a ci nasi to tacy
oblatani w tych lekturach :D kurwa, ludzie przecież młodzież dzisiejsza to rzesze przygłupów i matołów

Gość Fomma
Usze jezyka polzkiego w szkole podstawowej i chętnie zmieniła bym pracę, ale nie mam żadnych innych umiejętności.

Gość Halensa modella
MiriamKrupa. ale widać po twojej gramatyce, ze nie przeczytałaś ani jednej :D

Gość a ci nasi to tacy
jestem matołem, więc wiem co mówię !

Gość to prawda ale to wina
dyr ze zatrudniaja matolow. podam przyklady 1. znajoma 3 razy zdaala fce i nie zdala. uczy angielskiego w klasach 1-6 2. znajoma ze szkoly. skonczyla historie. nie bylo calego etatu dyr podpowiedzial jej zeby zrobila podyplomowke z polskiego to da jej godziny i bedzie etat. skonczyla mimo ze mature pisemna zdala z polskiego na mierny(dawniejsze czasy) robila bledy ortograficzne 3. dziewczyna z nauczycielskiej rodziny. skonczyla chyba resocjalizacje(albo cos pedagogiznego). pracy nie bylo. zroibla podyplomowke i uczy polskiego w gimnazjum. nie ma zbyt wielkiego polotu do tego co robi.

Gość ptasiek nastroszony
jak rząd nie ma co zaoferować jakiejś grupie zawodowej to poprzez media zaczyna nagonkę na daną grupę. tak się dzieje z nauczycielami, w chwili obecnej nauczyciele muszą byc po studiach magisterskich a jeszcze dokształcają się a z tą podwyżką to jest tak , że grosze a pracy pięc razxy tyle więc to nie żadna podwyżka.