Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie mi

brak miesiaczki a szanse na kolejna ciaze

Polecane posty

Gość doradzcie mi

Witajcie dziewczyny i experci mam maly problem od zajscia w I ciaze i nie mam nadal @ .moja mala ma juz prawie 2 latka bylam u gin i jest wszczstko wporzadku .. tylko teraz jak bym chciala zajsc w ciaze to sa slabe szanse ??

A karmisz piersia? ja po urodzeniu corke karmilam piersia rok i przez ten caly czas nie mialam okresu. Dostalam go miesiac po odstawieniu coreczki. Najpierw byl nieregularny, ale teraz chyba juz sie nieco regulowal. przynajmniej ten ostatni dostalam w terminie. zanim zaszlam w ciaze mialam problemy tez z egularnoscia cyklu. pomoglo mi witamina b6 z magnezem.

tak karmie i ciezko mi jest ja odstawic poniewaz malo ona je ..dopiero daje sie skusic na inne jedzenie . planuje ja karmmic do konca roku tzn. ze do tej pory nie bede miala @ i szans na zajscie w ciaze.. moj nick doradzcie mi poprzedni mam juz staly

Przy karmieniu piersia szanse na zajscie w ciaze sa zmniejszone ale nie jest niemozliwe. Skoro karmisz piersia to masz odpowiedz czemu jeszcze nie przyszedl ci okres.

Witamina B6 plus magnez nie pomagaja w samym zajsciu w ciaze. Maja dobry wplyw na regulacje cyklu, sa to integratory do dostania bez recepty w aptece. ja dzieki reguralnemu braniu mialam reguralne cykle, czulam kiedy jest owulacja. magnez tez zapobiega poronieniom.

MUSZE SPRAWDZIC CZY PRZYPADKIEM NIE MAM ICH W DOMU BO COS KOJARZE ZE LEKARZ MI JE ZALECIL JAK BYLAM W CIZY