Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egypt

wejdzcie i zobaczcie

Polecane posty

Gość nie weź tego do siebie
piszę, to z życzliwości: kliknij w podany przez siebie link i zastanów się czy taki widok zachęca do oglądania aukcji?:O mnie zupełnie zniechęcił i nie obejrzałam żadnej zdjęcia zupełnie nie zachęcają do kupna warto je poprawić

to, że te ciuchy są do dupy i trzeba je pociąć i użyć jako papier toalteowy

Gość dobra rada........
Rzeczy są położone na ziemi na panelach i chyba jakiejś czarnej wykładzinie. Masakra. Powinny leżeć na jakimś ładnym kocyku. Co do rzeczy bez rewelacji. Raczej szmaty...

Gość karolinkacmok
sluchaj rzeczy moga byc oczywiscie ladne i zadbane ale zdjecia faktycznie tego nie pokazuja. Sa strasznie zaciemnione i ogolnie kiepskiej jakosci. Spróbuj wykonac je w dobrze oswietlonym pomieszczeniu na jakims jasnym tle lub ja tak robilam: bralam na taras na bialyu dywan w sloneczny dzien rano i wszystie ubranka byly wyraziste i pokazywaly faktyczny stan. to moja sugestia- nie chcesz to nie korzystaj ;)

kobieto wystawiasz to na allegro to sobie wystawiaj, ale po kija to tutaj w ogóle wklejasz i dupę komuś zawracasz. Jak ktoś chce kupić jakieś rzeczy przez neta to sobie wyszuka w wyszukiwarce allegro to czego chce i tyle w temacie bo widzę, że moje poprzednie wypowiedzi nie dochodzą w prosty sposób do twojej głowy

Gość karolinkacmok
kiedy tez robilam zdjecia w takich warunkach zaciemnionych to wiekszosc rzeczy ktore byly w b.dobrym stanie ( niesprane itp) wygladaly jak sprane lumpy. Stad tak wazna jest jakosc zdjec i dobre oswietlenie .

ale co cie to obchodzi jak bede chciala to bede tu wklejala te rzeczy i tobie nic do tego!jak cie to wkurza to poprostu tu nie wchodz a nie nie dosc ze wchodzisz to jesczze mnie obrazasz..masakra i te ubranka to nie sa szmaty tylko ladne firmowe rzeczy

Gość dobra rada........
Może i ładne ale jak ktoś wyżej napisał źle zrobione zdjęcia i nie oddają ich uroku. Tyle w temacie.

moze i macie racje bede musiala nowe zdjecia porobic