Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palpatine

NA KOGO ODDASZ SWÓJ GŁOS W WYBORACH PARLAMENTARNYCH

Polecane posty

Gość przyjdź Palpatine. przyjdź
z kolegamy. zrobimy sobie imprezke i zagramy jeszcze raz w butelkę. ale będzie się działo!!!

Gość Afirmmation
No to pa prawatywo czy kimkolwiek tam jesteś piękny popis...

Gość pokaże sie pokaże.
jak tylko napiszesz tutaj moje IP. a własciwie tylko dwie pierwsze i dwie ostatnie cyfry.

Gość no napiosz. już nie mogę
się doczekac pokazania mi swojego czarnego nicka.

wieczorami wymykam się z domu w kradzionych oficerkach i maszeruję ulicą wyobrażając sobie że za mną idzie tłum takich jak ja - Prawdziwych Polaków

Gość Afirmmation
Ojej to ściągnij sobie aplikację albo sobie zaprogramuj...

Gość tak wodzy Palpatine
tak. mów tak wiecej bo już nie moge

Gość Afirmmation
No mów więcej mów czekamy :)

Do Anmnirmatin czy jakos tak. I co myslisz ze ktoś to weźmie poważnie ? Gdybys był osobą publiczną to moze... moze, ale tak to mozesz sobie zgłaszac hehehe Koles pewnie siedzi w kafejce albo ma hot spota i juz widze jak przetrzepują pół miasta zeby odnaleźć kto z danego IP łączył sie z serwerem kafeteria, mało tego, natrafiając na IP publiczne, które jest dzielone na kilkadziesiąt Hotspotów, znaleźć po MACu - o ile w ogole byłby log świadczący o tym ze ten Network Address łączył się z serwerem o tej i o tej godzinie... no prosze Cie.

Gość co mam sobie ściągnąć?
no pokaz te fragmenty mojego IP. to ściągnę co tylko chcesz. i pojawię się pod moim czarnym nickiem. na co czekasz?

Gość nie masz mojego IP????
jak mi przykro. ale mnie zasmuciłeś. myślałam że piszesz prawde a tymczasem jak zwykły siuśmajtek się zachowałeś. no wiesz?????

Gość Afirmmation
już pokazałeś swój czarny nick spodziewałem się kobiety ale facet to dopiero porażka

Gość czy to od czołga
ten peryskop, Palpatine, czy od okręta?

Gość Afirmmation
facet moderuje kafe i ma pewnie uprawnienia admina o kurwa to idę stąd bo to doprawdy przykre... żegnam więc

Gość nie pokazałam swojego nicka
bo ty nie pokazałes części mojego IP. wstręciuchu. chciałeś nas nabrac, że masz taka możliwość. a okazało się że jedyną mozliwoscią jaka masz to czynienie z siebie idioty. trochę to przykre. a tak w ciebie wierzyłam:O

Gość nie uciekaj. nie uciekaj.
a IP? zapomniałes już? nie bądź taki:O bo się popłacze.

Gość zig hajl, zig hajl Palpatine
rób z pełnym samozaparciem.

Gość Afirmmation
no na koniec powiem ci spierdalaj kimkolwiek jesteś żałosna, nie mająca własnych poglądów, strachliwa myszko pa

Gość na koniec to może wykażesz
że masz moje IP? brzydalu

Gość hubertfgfg
Ja głosuje na Palikota . Bo robi kampanei wyborczą za swoje pieniądze i jako poseł nie brał pensji

Gość okazało się że Afirmmation
to nie tylko idiota ale jeszcze kłamca. a tak porządnie się zapowiadał. tak niby elokwetnie się wypowiadał, tak niby mądrze. a jak przyszło co do czego to wylazł z niego kłamca. to jednak jest smutne.

Gość ale uciekł! az się kurzyło
tak zwiewał:D

Chciałbym tez przestrzec tą drugą osobe co sie tak panoszy. Jesli masz jakąś UPC, kablówke, czy Neostrade, to nawet jak nie jestes zalogowana to i tak kazdy wpis zostawia ślad w postaci adresu IP. Przeciez fizycznie łączysz sie z serwerem, wiec nie bądz taka pewna !!!

Gość a jak pisze za pośrednictwem
jakiegos anonimusa czy czegos w tym rodzaju to też?:D

Gość obawiam się nigdy szczery
że ten adres w stopce to dla ciebie dużo większy problem poniewaz tutaj bywają też dzieci:O

trudniej złapać kogos kto ma jakąs radiówke. Bo tam zazwyczaj " na świat" wychodzi 1 wspolne dla wszytkich uzytkowników danej sieci, publiczne IP. I to IP serwer kafeterii widzi. Uzytkownicy mają natomiast od ISP wewnętrzne IP z klasy B lub C 192.168.... i wtedy trudniej jest gagatka wyczaic. ALe da sie to zrobic, grzebiąc w logach ISP i patrząc które wewnętrzne IP łączylo sie z http://kafeteria.pl bądz z IP serwera kafeterii, ktory ma adres: 193.17.41.112 Jesli natomiast ktos ma własne publiczne IP np. neostrada, upc, kablówki, radiówki z publicznym IP to odnalezienie takiej osoby to zaden problem. Dlaczego ? Ano dlatego ze dany usugodawca ISP ma wykupione na swoje nazwisko daną pule adresów IP. Jak znajdą adres jakiegos mądrali co tu obraza innych to Admin kafeterii przekaze policji adres IP tego cwaniaka ( bo on to widzi !) zawsze niezaleznie czy zalogowany czy tez nie, a policja po puli adresow znajdzie usługodawce ISP. Ten z kolei wskaze - bo musi, Imie , nazwisko i adres swojego odbiorcy. Wiec nie kozaczyc, nikt tu nie jest ANONIMOWY !

Gość zapomniałes tylko że
neostrada to dynamiczne IP. a więc już wiesz.