Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam i o wózek pytam

Coneco macao

Polecane posty

Gość Witam i o wózek pytam

Czy warto kupić? Proszę Was, mamy o opinie. Potrzebuję wózek dla roczniaka, ważącego 11 kg . (Waga urodzeniowa, 4800). Czy sprawdzi się na dłuższy czas i zimą? Doradźcie.

Gość marteczka202020
Ja kupiłam ten wózek i nie polecam!!!! Mam go od ponad miesiąca i właśnie oddałam go już drugi raz na reklamacje bo w czasie jazdy składa się sam!!! Mój też waży 11kg / 7miesięcy....

Gość marteczka202020
oddany już trzeci raz na gwarancje

Gość martucha.123
coneco wykluczone! miałam głęboki a potem spacerowy i to była porażka. ja polecam natomiast ten http://www.tosia.pl/sklep/product/p/627/espiro,active.html# baaardzo fajny wózeczek,super sie prowadzi,wytrzymały,mój synek(prawie 2 latka z wagą 15 kg) smiga na nim juz ponad rok i nic sie nie dzieje,a nieraz wyprawiał w nim cuda-wianki.

Gość martucha.123
mam zielony:)

Gość jola 28
wózek masakra!!! rączka tego wózka została wykonana ze zbyt miękkiego tworzywa i wygina sie w dół w trakcie prowadzenia kółka po 3 miesiacach sa do wymiany jestem wściekła na siebi ze kupiłam ten wózek!!!!

Gość masakra jakaś;/
koła się wyrobiły i nie nadają się do jazdy;/właśnie został oddany do naprawy(a ma dopiero 2 miesiące)JEDNYM SŁOWEM BUBEL jeżeli chodzi o koła(tylne)!

Gość bibiania
Mi odpowiada ten wózek, jest lekki, wygodny, moje dziecko dobrze sie w nim czuje.Jedynie co niewygodnie wjeżdża sie na progi, chodniki, a do rolek już w ogóle sie nie nadaje.taki w sam raz by skoczyć z dzieckiem na zakupy i z powrotem.