Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piłeczka183

Piłka do ćwiczeń - fit ball

Polecane posty

Gość Piłeczka183

Witam Jestem na etapie kupowania piłki do ćwiczeń konkretnie tej http://cokupic.pl/produkt/Meteor-Pilka-Gimnastyczna-Do-Fitnessu-65-Cm mam kłopoty z bolącym kręgosłupem i kilka ------------naście kg nadwagi także wydaje mi się że ćwiczenia z piką byłby akurat dla mnie. Znalazłam w net mnóstwo ćwiczeń z piłeczka które wyglądają naprawde ciekawie i zachęcająco. Może jest ktoś gdzieś kto już próbował lub ćwiczy i zechciałby się podzielić swoim doświadczeniem i efektami pracy. Będę zobowiązana :D W każdym bądź razie ja po swoją pileczkę jadę jutro i zobaczymy co bedzie Postaram się w miarę możliwości pisać o tym jak mi idzie i jak takie ćwieczenia wygladaja Pozdrawiam

Gość tez mysle nad
tym zakupem, sa jeszcze takie z wypustakmi, ktore dodatkowo masuja, ale cialo moze przez takze pobolewac, ale to pewnie tylko na poczatku. ja niestety cwiczylam tylko u szwagierki troche, ale moze sama tez sobie taka kiedys sprawie, zwlaszcza, ze wlasnie przeczytlam, ze wzmacnia miesnie kregoslupa, co tez jest dla nie wazne, bo sie garbie itp.

Gość Piłeczka183
No ja tez najpierw myślałam o takiej z wypustkami ale może na początek lepiej taka zwykła żeby się nie zniechęcic. Niektóre ćwiczenia jest trudno wykoonywać przy wypustkach . Widziałam tez taka pól na pół pół gładka pół wypustki to chyba lepiej taka

Gość tez mysle nad
a moglabys podeslac cw, ktore znalazlas?

Gość ,,,,,,,,......
uppupup