Gość justys001 Napisano Lipiec 27, 2011 Witam! Jestem amatorką fotografii, i dopiero się zacznę uczyć tej profesji. Szukam aparatu. Lubie robić zdjęcia wszędzie i wszystkim czemu tylko się da, i potem wybieram najładniejsze. Szukam aparatu a możliwością zmiany obiektywu oraz zamontowania go na statywie. Z funkcją override ale i z możliwością włączenia autofokusu. Oczywiście chce żeby aparat miał wyświetlacz LCD :) Powinien mieć też funkcję selected delete (ale w to już chyba jest wypoarzony każdy sprzęt) i aperture priority exposure. I oczywiście z portem USB i kartą compact flash.prosze o pomoc w wyborze sprzętu, jak już wcześniej mówiłam jestem amatorką i dopiero zaczynam, wiec jescze sie nie oriętuję jakie modele i marki są najlepsze. Nie chodzi mi tu o aparat profesjonalny czy półprofesjonalny. Im bedzie mał wiecej opcji wyżej wyminionych tym lepiej. Z góry dziękuje za odpowidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 453 Napisano Październik 2, 2025 Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: Co pisałeś przed chwilą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 453 Napisano Październik 2, 2025 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: nic waznego Tak jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach