Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clt0tuy

HOLENDERKI SĄ PRZEPIEKNE!!WYSOKIE BLONDYNKI I SZCZUPLE!NIE TO CO POLKI!

Polecane posty

pewnie ze najpiekniejsza nie jestem, ale kaszolotem nazwac mnie tez nie mozecie ;) tak samo moglabym powiedziec o Was, choc zdazy sie naprawde przystojny polak to tak naprawde wiekszosc z Was jest ponizej przecietnej ;) wole poludniowcow ;)

Takie życie - Polki nie podobają się Polakom, a Polacy nie podobają się Polkom.

Gość fgfgfgfrrt
hehehe

Gość gość
Każdy jest równocześnie ładny i brzydki bo ktoś może szczerze daną osobę uważać za ładną a ktoś inny za brzydką a uroda, charakter nie zależy od kraju tylko od człowieka bo ludzie są różne a stereotypy kłamią a kto w nie wierzy ten jest głupi i takimi ludźmi nie warto się przejmować :-)

Gość gość
Ja uważam że Polacy i Polki są najładniejsi na świecie i wiele ludzi tak uważa inaczej uważają tylko ludzie którzy dostali kosza od Polki Polaka i tu się wyżywają.

Gość gość
Nie ważne czy człowiek jest ładny czy brzydki gdy dba o urodę wygląda lepiej niż gdyby o nią nie dbał a ludzie na wschodzie mają więcej pieniędzy na urodę a zawsze człowiek brzydki może się stać łądny gdy zrobi oeprację

Gość Mędrzec_z_Mazur
Słowianie są akurat brzydcy, za to Słowianki przepiękne. W Niemczech niezmiernie trudno znaleźć ładną rodowitą Niemkę, za to Niemcy są mega przystojni.

Gość Kocham_Bibera
Nieraz w tramwaju czy w metrze spotykam kobiety o ciemnej karnacji z chustami na głowie, w adidasach i do tego z wąsami.

Ja ci autorze nie uwierze ze ty w Holandii byles :D Ja sie zastanawiam czy ty wiesz gdzie Holandia lezy :D Moj maz holender cie wysmail : D

Gość gość
1. Nie blondynki 2. Naturalne blondynki wyglądają źle, te ładniejsze to farbowane szatynki i brunetki 3. Są szerokie i niskie - większość