Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaaa///

Mój facet milczy od rana, jest wielce pogniewany.......

Polecane posty

Gość marikaaa///

Tylko pytam o co? Nic nie zrobiłam, wczoraj miał jakieś głupie fochy, dzisiaj pisałam to mi nie odpisał... Wiem, że to specjalnie. Co mam robić? :O

Gość marikaaa///
Chyba masz racje... Dlaczego oni muszą być tacy dziwni? Rany... Zapewne cały dzień mam z głowy i jutrzejszy pewnie też.

Popłacz sobie, ostatecznie masz wakacje i czas :D:D:D

Gość marikaaa///
Nie mieszkamy razem jeszcze więc z obiadem będzie problem. Płakać nie planuję, nie jestem z tych kobitek więc mi przykro :)

Gość marikaaa///
Chciałabym mieć wakacje ale niestety nie mam, pozostaje mi tylko cieszyć się z urlopu dziecko drogie :)

Gość marikaaa///
Zawsze szczery, znajdź sobie inny topic, hmmm bardziej męski bo chyba się trochę pomyliłeś. 🖐️

Gość marikaaa///
A może któraś jest w takiej samej sytuacji?

Gość natuska85
Po c rozkminiasz, jak nie ma humoru, to zostaw go w spokoju. TY zawsze tryskasz energią i dobrym humorem? Jak zatęskni to się odezwie przecież.

Gość marikaaa///
Nie zawsze ale tu chodzi o to, że on jest pogniewany na mnie.. Zamiast złożyć mi życzenia milczy. Miłe strasznie, prawda? Bo ja uważam, że są różne sytuacje i nawet jeśli w czymś wczoraj odrobinę zawiniłam to się przymyka oko w takim dniu....

Gość natuska85
Może i tak, ale jak on sam do tego nie dojdzie, to trudno, męczeniem go teraz smsami z nie daj Boże pretensjami za brak życzeń tylko pogorszysz sytuację. Więc daj mu szansę przemyśleć i się odezwać i po prostu zostaw go na razie w spokoju.

Gość marikaaa///
Nie pisałam do niego z pretensjami i nie planuję pisać. Jest mi po prostu przykro.. Chyba każdej kobiecie by było? Denerwuje mnie tylko takie zachowanie bo dla mnie to dziecinada, chyba za "stara" jestem na to on pomyślałabym też a jednak jest inaczej.

Gość natuska85
Nie widzę w tym dziecinady. Każdy ma prawo się wkurzyć i nie chcieć gadać. Jak ochłonie, ale dalej nie będzie chciał gadać, no to już będzie mało poważne. Ale tymczasem zajmij się sobą i nie rozmyślaj już o tym. Nie ma sensu.

Gość marikaaa///
Mam zamiar jechać wieczorem gdzieś z koleżankami i choć w małym stopniu świętować..

Gość natuska85
Tylko Marika, zrób to dla siebie. A nie na złość jemu, żeby potem móc wygarnąć. I baw się dobrze:)

Gość marikaaa///
Porąbane to wszystko. Chyba wolę zostać w domu... :O

Gość marikaaa///
Natuśka, to jest strasznie przykre i w pewnym sensie boli... Z każdą minutą odechciewa mi się gdziekolwiek ruszać dzisiaj.

nawet sie nie waz zostawac w domu.. czy myslisz ze on teraz siedzi i sie gryzie? bo ja nie sadze. wiec nie widze powodu, dlaczego mialabys siedziec tez w domu. jak moj nie mial niby sposobnosci sie ze mna spotkac, ja od razu sie ustawilam z kumpela na impreze. na poczatku tez mi sie nie chcialo, ale jak sie okazalo - dobrze zrobilam. po 1) okazalo sie ze on tez jest w miescie na innej imprezie 2) co mialam siedziec w domu?? rezultat byl taki ze: zrobilam mu lekka jazde o to ze sie wozi na imprezy a ze mna spotkac sie nie moze, on sie ogarnal i dolaczyl do mojej imprezy. IDZ TAM I BAW SIE DOBRZE! przyleci, nie martw sie;) czasem facetom trzeba pokazac troche szkoly, zeby nie mysleli ze sie za nimi srasz!

Gość marikaaa///
Zapewne masz racje bez wątpienia tylko jakoś ciężko mi ruszyć tyłek aby zacząć się szykować, nawet brak mi pozytywnego nastawienia. Jeśli chodzi o niego to bankowo będzie w domu, to nie typ imprezowicza, za kumplami też nie lata. Poza tym to chyba przez ten jego wiek tak jest :) 30 +(duży plus).

---> imperia,taaa,sika krwią :P --->marikaaa///- dziewczyno, zostaw komputer, idź na imprezę, zapomnij o gościu i baw się dobrze :)

Gość marikaaa///
Byłam na imprezie ale takiej skromnej, ponieważ dziewczyny jutro idą do pracy niestety :) Jedna zostawiła opis na GG świadczący o tym, że świętuje moje urodziny i........ długo na reakcje nie musiałam czekać. Przeprosił mnie za wszystko, były życzenia ale spotkania odmówiłam. Na przyszłość będzie wiedział aby się bardziej postarać i odezwać wcześniej. Chyba dobrze zrobiłam? ;)

" Przeprosił mnie za wszystko, były życzenia ale spotkania odmówiłam. Na przyszłość będzie wiedział aby się bardziej postarać i odezwać wcześniej. Chyba dobrze zrobiłam? " Brawo! :)