Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mili:)

do mam po CESARKIM CIECIU - prosze o pomoc

Polecane posty

Gość moja znjaoma miala
0zapomnialam jeszcze dodac , ze ta znajoma mi mowila ze nie ma orgazmu od czasu jak miala cc. Dziwie sie wam ze tak bardzo zahcwalacie cc przeciez to operacja ...

predzej nie miala by orgazmu jaky dziecko przechodzilo przez jej pochwe. to sobie akurat moge wyobrazic, w koncu tam sa te wszystkie glowne receptory, lechtaczka, punkt g czy co tam jeszcze.. chociaz tez mi sie wydaje ze ma problemy w zwiazku moze, jakies inne na tle psychologicznym, seksualnym i zgania na cc. pierwszy raz slysze o takim niby powiklaniu.

Gość jezuuuuuuuuuu
ja miałam prawie 2lata temu cc i mocno bolało kilka dni, ale mąż pomagał. Później coraz mniej, ale ciągle rwie mnie w taką pogodę jak dziś :( Zimą i w deszczowe dni rana często nieprzyjemnie ciągnie i rwie. Prawdopodobnie zostałam źle zszyta

Gość o kufaa oo
Milena??:D:D:D

Gość moja znjaoma miala
no coz... ja tez chcialam miec cc ale lekarz skutecznie odwiodl mnie od tego pomyslu , dzieki Bogu. Powiedzila mi o powiklaniach ktore wcale nie sa takie rzadkie jakby sie moglo wydawac... m.in o brak orgazmu po cc. Kidys nawet ktos pisal o tym na kafe wiec nie wiem czy to taka nieprawda.

pierwszy raz sie spotyam z takim powiklanem, juz predzej spodziewalabym sie zainfekowanej blizny, jakichs zrostow id.. mialam to szczescie ze ja to i dobrze przezylam i dla dziecka bylo lepsze, i nie ma zadnych kompletnie konsekwencji.

kto zachwala ten zachwala , ja moge tylko pochwalic polski szpital i połóżne że były ok, a cc nie z zachcianki a z konieczności miałam

zamierzam wziąc poduszki- jaśli i rogala, oczywiscie ze mozna miec swoje poduszki ! a na temat powikłan po cc - sie nie wypowiadam bo tak samo mogą byc i po porodzie sn ( źle zszyte krocze, ktore sie nie goi, długi poród , źle ułozone dziecko w kanale do porodu, wyrwane barki, naderwane ściegna i nerwy podczas sn- i tak mopzna by długo, ... kazdy decyduje za siebie - prawda !

Gość o kufaa oo
masz na imie Milena?

Gość malwarka
Zdesperowana, nie gadaj głupot, że należy się bać porodu naturalnego, po co Ty straszysz ludzi ? Poród naturalny to wcale nie jest jakaś masakra, wiele kobiet rodziło i rodzi nadal w ten sposób i zyją i nie mają żadnych powikłań, ja sama jestem tego przykładem, i nie wyszły mi gały z cierpienia podczas skurczów, dałam radę !

Gość Nunkiklwkd
Dziewczyny a jak wyglada przygotowanie do CC Ja bede miec planowane

Gość 943tugojdonsdblkndb
zdesperowana, na temacie o zajściu w ciążę z 4 dzieckiem widzę piszesz o patrzeniu obiektywnym, a nie patrzeniu na siebie, a teraz nagle w kwestii cesarki patrzysz tylko na siebie ?

no własnie jak w temacie prosto i logicznie ale oczywiscie niebyłoby inaczej gdyby połowa pomaranczowych tercjanek sie nie wtracało - nie na temat zresztą !

Gość izia87
ja jestem 7 miesiecy po i spoko tylko nieraz swedzi aż się chce wściec:)

Gość diabliczxxx
moja znjaoma miala - te twoje wypowiedzi nie brzmią jakoś wiarygodnie. Chyba cos wymyślasz. Brak orgazmu po cc, uwierzę tylko w blokadę psychiczną!!! Poczytaj wypowiedzi dziewczyn po porodzie sn, jak to wplynelo na ich życie seksualne. Mili - odezwij sie jak będziesz juz po... powodzenia :)