Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaNadji19765354

Mam dość...w łózeczku od 1,5 h i nie śpi!!!!

Polecane posty

Gość mamaNadji19765354

To nie jest normalne!Corka ma rok i nauczona jest do samodzielnegu usypiana,polozylam ja 1,5 godziny temu a ona dalej nie spi!!!nie płacze,siedzi sobie i gada sama do siebie po swojemu oczywiscie.Czy to znaczy ze juz koniec ze spaniem po poludniowym?Zdarza sie to juz zbyt czesto.

Gość cucjok
ale problem nie zesraj sie boze co za glupota

Gość jędza zła
Jak nie marudzi tylko zajmuje się sobą to w czym widzisz problem???

Gość mamaNadji19765354
pytam czy to juz koniec spania po południu-tu lezy moj problem :) Ale zasnela :) a jednak...

Gość jezuuuuuuuuuu
mój prawie dwulatek od kilku miesięcy nie śpi w dzień, co kilka dni zdarza się taki luksus :) Ciesz się, że nie marudzi

Gość anexxis
po prostu nie jest zmęczona. Moja rada jest taka - wziąć dziecko na spacer, wymęczyć porządnia aż samo zacznie pakać ze zmęczenia.

Gość malwarka
łeee, mój prawie co dzień wariuje przez 1-2 godziny zanim zaśnie, a to biega, a to trzeba go pobujać, o samodzielnym zaśnięciu w łóżeczku nie ma mowy ! Jak bym go wsadziła do łożka i sobie poszła, to by wariował tak w nieskończoność i o drzemce nie byłoby mowy.ATy się przejmujesz jednym przypadkiem, ze 1,5 godziny Ci nie śpi i to jescze grzecznie się bawi. Mój to skacze, biega po domu, płacze, czasem wieczorne zasypianie począwszy od kąpieli, poprzez kolację do uśnięcia zajmuje 3-4 godziny !

Gość mój ma 3 lata
i czasem w dzień mówi ze idzie się zdrzemnąć, kładzie się do łóżka i śpi sobie ze 2 godzinki. Pilnuję tylko, żeby te drzemki wypadały raczej kolo południa a nie o 16 bo potem wieczorem go energia roznosi i nie chce się kłaść spać.

Gość mamaNadji19765354
dzięki :)

i co z tego,ze jest gzreczna-ma plakac przez te 1,5 godziny? nie chce spac to nei zasnie to jest OCZYWISTE,moj ma 21 meisiecy i tylko czasami spi mi w dzien,a wieczorami zasypia w 5 minut