Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalany laptop

zalałem laptopa

Polecane posty

Gość gość
Mi zalało laptopa i obecnie już jest na złomie. Nie pomogło suszenie ani magik-naprawiacz. Ale już mam nowego

Gość gość
Bo jak jesteś fleja. Jesz i pijesz przed laptopem to tak jest :(

Gość BożenkaTończuk
Wspólczuje!Bez laptopa cięzko byłoby mi żyć!Nie dość że sprawdzam sobie co dzieje się na świecie to jeszcze oglądam sobie na nim telewizję przez telewizja-online net.

Gość Alboni
Zależy jaki to sprzęt, jeśli nie opłaca się lub nie ma możliwości naprawienia, warto zainwestować w nowy, pamiętając o tym, żeby usunąć ważne dane ze starego dysku. Ja do niedawna nie miałam o tym pojęcia, uważałam, że skoro komputer "nie jest na chodzie", to nie ma sensu niszczenie dysku. Później trochę poczytałam i postanowiłam zainwestować w niszczarkę ProDevice http://prodevice.pl - po jej użyciu można naprawdę spać spokojnie;)

Gość Patyk

Tez miałem taka sytuacje, ale na szczęście mieszkam blisko Galileo w Krk i w sumie od razu mogłem zareagować. Bez problemu sobie z tym poradzili, a suszenie suszarka nie zawsze się sprawdza. Moja znajoma tak załatwiła sobie komputer na amen 😉

Gość Krzysiek

Ja od razu zaniosłem do Galileo po zalaniu, nie bawiłem się w nic na własna rękę. I dobrze, bo szybko zareagowali i nie było żadnych problemów, a przy okazji go przeczyścili 😉