Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhddhjdhfd

dlaczego wiekszosc uwaza ze jak ktos mieszka w domu to jest lepszy?

Polecane posty

Gość jhddhjdhfd

od tego co na blokowisku?nie wazne jaki dom tylko dom zawsze ma wiekszy prestiz niz blok:O:Oniewazne ze z rodzicami siostrą i babcią wazne ze w mieszka wdommmu to jes lepiej postrzegany:O:debilizm

Gość kdcjbchbcj
dom domowi nierowny. A dom nowo wybudowany to dom przewaznie wybudowany z kredytu na iles tam lat. Mieszkanie w bloku tez jest mieszkaniu nierowne i tez moze byc na kredyt. Ja mam i dom i mieszkanie i nie czuje sie ani lepsza z tego powodu,ani gorsza.

Gość jhddhjdhfd
65

Gość bo w blokach mieszka
biedota i patologia, która bardzo rzuca się w oczy i uczciwych ludzi tam mieszkających przez tą hołotę też tak się postrzega :(

Gość bo tak jest - w bloku
mieszkaja lenie bez ambicji, ktorym nie chcialo sie zarabiac na dom, nie chce sie prowadzic ogrodu, palic w piecu, samemu wzystko zalatwiac.

Gość dziuniatrunia
a gdzie naczytaleś się taki bzdur? kto tak gada autorze? ja mieszkam w nowym domu, nie mam żadnego kredytu do splacenia i do głowy by mi nie przyszło, żeby takimi kategoriami oceniać ludzi!

Gość ludzie którzy w dzisiejszych
czasach swiadomie decyduja sie na blok - uważam, że są gorsi. Pokolenie naszych rodziców żyło w innych czasach i nie mieli takich mozliwosci jak my, wiec to inna rzecz. Ale dzis, kiedy mozna zarobic na dom i dzialke, albo i wziac kredyt i moc go splacac, trzeba byc peezdą, żeby w bloku mieszkac. Jeść marchewki ze sklepu zamiast wlasne. Słuchać wrzaskow sąsiadów. nie miec choc kawałka swojej ziemi, zeby sadzic kwiaty, warzywa, itp. Tacy ludzie mieszkaja całe zycie jak w hotelu, nic swojego prawie. Nawet sie poopalac nie ma gdzie. Ja u siebie sie nago opalam, kto w bloku ma taka mozliwosc? Bez jechania nigdzie? I jeszcze trzymanie zwierząt w blokach - żal. Nie mowie o rybkach czy papużkach, ale psach, kotach....

Gość ślepo zakochana
pierwszy raz słyszę o takim poglądzie

Gość mieszkam w domu
mieszkam w domu nowo wybudowanym i jakoś niespecjalnie czuję prestiż. gdybym miała wybór zamieniłabym ten dom na ładne mieszkanie.

Gość ludzie którzy w dzisiejszych
obciągam psu mojego ojaca :(

Gość kdcjbchbcj
bo w blokach mieszka i bo tak jest - w bloku MAM DOM I MIESZKANIE I CO NA TO POWIESZ.:-) A do tego szykujemy sie do zakupy nastepnego mieszkania w bloku.