Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Irracjonalle

Okulary do pracy przy komputerze...

Polecane posty

Go艣膰 Irracjonalle

Witam, Chcia艂abym zapyta膰 czy kto艣 z was u偶ywa okular贸w do pracy przy komputerze, takie kt贸re chroni膮 oko przed wysuszeniem:) Chce wiedzie膰 czy na prawd臋 pomagaj膮...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Krauter
Do tej pory korzysta艂em tylko z kropli do oczu. Ale pomaga艂y na 2-3 godziny i znowu trzeba zakrapia膰. Wi臋c nie wiem jak to jest z okularami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MementoMori
Ja kupi艂em sobie takie, bodaj偶e na pocz膮tku kwietnia. S膮 艣wietne, problem zm臋czonych oczu stopniowo zanika, po dw贸ch tygodniach nic prawie nie czu膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Irracjonalle
A to droga inwestycja? mo偶na je kupi膰 w takich marketach z elektronik膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krauter
Szybkie query w google pokaza艂o 偶e mo偶na je dosta膰 w Saturnie, Vobisie i u jakiego艣 optyka. Obecnie zale偶nie od modelu kosztuj膮 w okolicach 400 z艂. W Saturnie s膮 na 100% bo widzia艂em sam, co do reszty to ze stanem pewnie jest r贸偶nie.

Udost臋pnij ten post

nie wyoobrazam siebie siedzenia przed kompem bez okularow! Mam taie od bodaj 10 lat. Najlepiej zakup o optyka, nie dowierzalabym okularom z supermartketow. W dobre okulary warto zainwestowac bo beda ci sluzyly od lat. Mam jeszcze sztuczne 艂zy o swietliki flosleka jak czasem oczy sie zaczerwieni膮, szczegolnie gdy w nocy siedz臋 przy komputerze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irracjonalle
Aha,czyli ok 400 z艂, mo偶e jednak warto wyda膰 t膮 kas臋, je艣li maj膮 by膰 skuteczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MementoMori
Je艣li chodzi Ci o te okulary co ja mam to sprawd藕 na ich oficjalnej stronie, nazywaja sie "gunnar"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grzmotcic
oo! dzi臋ki, widzia艂em je w sklepie rtv/agd, ale zapomnia艂em nazwy. z nieba mi spad艂e艣 :P temat jak najbardziej mnie interesuje, bo te偶 mam problem z oczami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dabdab
Wszystko jest w ich sklepie netowym i te偶 w Vobisie/Saturnie i gdzie jeszcze. Mo偶esz sam sprawdzi膰 osobi艣cie albo przez net, jak chcesz. Mo偶esz te偶 czeka膰 na korekcyjne do listopada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grzmotcic
dzieki bardzo! fajnie, ze ca艂ego internetu nie opanowa艂y jeszcze trole i jest troche normalnych ludzi!

Udost臋pnij ten post

ja mam okulary korekcyjne bo mam lekk膮 kr贸tkowzroczno艣膰 i jednocze艣nie s膮 one z antyrefleksem od kompa czy tv (lekko odbijaj膮 na zielono) je偶eli pracujesz przy kompie to mo偶esz stara膰 si臋 o dofinansowanie z zak艂adu pracy dofinansowanie do zakupu jest normalnie co 3 lata, a dla tych z wad膮 jest co 2 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Irracjonalle
Dzi臋ki za link chyba zdecyduje si臋 na zakup takich okulark贸w, mo偶e przys艂u偶臋 si臋 mojemu wzrokowi i odwdzi臋czy mi si臋 na staro艣膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dabdab
Spoko, stron臋 znalaz艂 by艣 tak偶e sam ;) A skoro da rade na nie dofinansowanie sobie za艂atwi膰... No to w listopadzie w sam raz taki zakup. Korekcyjne do pracy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akagiii
Dzi臋ki za te rady. Dzi臋ki waszym opiniom i opiniom ludzi na innych forach, skusi艂em si臋, kupi艂em. No i jestem zachwycony(moja dziewczyna te偶 ;)) Jedyny m贸j problem z nimi, to to 偶e mamy tylko jedn膮 par臋 na sp贸艂k臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwek 8900
Warto szuka膰 tak偶e w sklepach internetowych,ja wiele razy zamawia艂em ze strony www.Sklep.Optilus.pl i nigdy si臋 nie zawiod艂em,wiec mog臋 poleci膰.

Udost臋pnij ten post

Tutaj s膮 potrzebne okulary z filtrem niebieskiego 艣wiat艂a. Polecam poczyta膰 wi臋cej na temat takich soczewek na stronie https://sireneeyewear.com/soczewki-bluecontrol-sposob-na-zniwelowanie-szkodliwego-wplywu-niebieskiego-swiatla/

Udost臋pnij ten post