Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona3847348

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość ona3847348

od pewnego czasu wypisuje do mnie pewien chlopak, pisal juz kiedys, ale go olalam, teraz znowu, jest przystojny, ma duze powodzenie u kobiet, jest barmanem...jest do bolu szczery i bezposredni, dziwi mnie to, ze tak do mnie pisze, w sumie dobrze nam sie pisze, ja jestem atrakcyjna, ale dziwi mnie, ze on majac takie powodzenie pisze wlasnie do mnie i troche sie boje...znamy sie dlugo, od liceum, mamy po21lat, ale nigdy nie mielismy okazji do rozmowy, tylko tak o, tyle co sie mijalismy, nawet na 'czesc' nie bylismy, on chce sie spotkac, ale on siedzi w wawie, ma 2prace i me tez malo czasu i poki co jak akurat ja bylam w wawie nie dopasowalo sie ani mnie ani jemu, zeby sie spotkac, kurde miala kiedys ktoraqs z was tak? napisalam mu, ze jesli szuka latwej dziewczyny, to niech sobie mnie daruje, a on 'myslisz, ze produkowalbym sie tak tylko dla sexu?' sama juz nie wiem...bo on jest naprawde b. fajny czemu akurat niby ja;/ co o tym sadzicie?

Gość tak ma sens
chce cie tylko przeleciec

życzę wiekszego poczucia wlasnej wartosci, bo niby jestes atrakcyjna ale tylko podobno :)

Gość ona3847348
czy ja napisalam, ze to problem mojego zycia? nie. po prostu zalozylam topik, bo chce wiedziec co sadza o tym ludzie rozsadni, z doswiadczeniem, bo wierze, ze jednak siedza tu tacy, co naprawde chca komus cos doradzic, a ja po prostu pytam tez z ciekawosci czy w ogole mam z nim pisac, bo pisze mi np. ze go strasznie krece, ze chcialby sie spotykac, a potem cos wiecej moze,a ze dziewczyny na raz to moze miec ot tak, ma racje, bo widze co mu dziewczyny wypisuja na fb, zatem piszcie co chcecie, ale mam nadzieje, ze sa osoby, ktore mi napisza cos konkretnego, te, ktore mialy podobne sytuacje

Jasne. A Ty nasze rady weźmiesz sobie do serca i życiem Twoim będą kierować ludzie z Kafe. Dla mnie bomba. :P

Gość ona3847348
widze, ze juz kafe naprawde jest po to, zeby sobie jaja z ludzi porobic i pisac glupoty bez sensu, nie dziwi mnie, ze swiat jest przykry skoro juz normalnie nie mozna podyskutowac na jakis temat, wiesz co tak bym od razu jakby mi ktos napisal, ze chodzi mu tylko o sex poszla sie powiesic albo napisala mu, ze sorry, ale nie bede z Toba pisac, bo mi ktos na kafe napisal, ze Ci chodzi tylko o jedno.