Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla-studentka

Wezwanie do zaplaty-pytanie do znajacych sie...

Polecane posty

Gość poprostu ANioł
dziewne u mnie w szkole jak nie zaliczysz sem to Cie zwalniają, a Ty mas zpłacic za dłużsyz okres czasu;/ Zadzwoń zapytaj

Gość byla-studentka
poprostu ANiol, tez tak sadzilam, ze odbedzie sie to automatycznie...skresla z listy...ale jak widac sie przeliczylam....napisalam juz zapytanie do nich,ale sa urlopy i najwczesniej moge sie kontaktowac w polowie sierpnia,wowczas Ona przekaze moja sprawe Pani,ktora widocznie zajmuje sie tego typu wyjasnieniami.

Gość knedle ze sliwkami
zrezygnowalo sie ze szkoly, bo zmywak czekal? na zmywaku nie trzeba myslec, a w szkole tak, no to wybor byl prosty :P

Gość byla-studentka
knedle ze sliwkami Twoje domysly sa kiepskie jesli chodzi o ten zmywak i prace zawodowa....ale co Ty mozesz wiedziec....jak widac w Twoich wypowiedziach malo wiesz,wiec omijam Twoj nick...widze,ze nie szkoda Ci czasu na nie swoje sprawy jak pomoc nie potrafisz,a do tego przeszkadzasz....oby Cie podobne sprawy nie czekaly w zyciu.Pozdrawiam mimo wszystko.

Gość knedle ze sliwkami
rzeczywiscie nie szkoda mi czasu na pomaganie ludziom - niektorych trzeba zwyczajnie oswiecic, bo bladza i nawet nie zdaja sobie z tego sprawy - tacy na przyklad magistrzy niedorobieni

Gość kluski z miesem
Cos zamilkla miernota, ktora nie potrafi nawet KUPIC dyplomu na prywatnej... hmmm... uczelni - hahahahaha