Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem i nie zawaham...

Zaręczyny z poczuciem winy...?

Polecane posty

Gość mam problem i nie zawaham...

Witam wszystkich. Od paru dni gryzę się z dziwnym dla mnie dylematem. W gruncie rzeczy można by rzec, że nic się nie stało i że mogę cieszyć się nowym życiem, które na mnie czeka za rogiem. Niestety spotkała mnie dość niemiła i stresująca niespodzianka. Tydzień temu mężczyzna, którego kocham, z którym mieszkam oświadczył mi się. Niestety nie byl to wcale szcześliwy dzień, a same zareczyny wyszły niezręcznie i były przykrym incydentem. Właściwie od miesiaca słyszałam, że mój ukochany bardzo chce zmienic coś w naszym życiu, wprost powiedział, że chce być narzeczonym i codziennie o tym przypominał. Pokazywał pierścionki, wybrałam jakieś, czekalam na niespodziankę. No i byla niespodzianka. więcej tutaj: http://uwolnijmysli.pl/viewtopic.php?f=42&t=7068 :(

Gość adinnaaaa
widze, ze zwiazalas sie z dzieciakiem, ktory nie ma wlasnego rozumu.

Gość natuska85
Jakby mi facet wykrecił taki numer, to byśmy się pożegnali. Ja to niestety widzę tak, że powiedział Ci to co myślał a potem wykręcił kota ogonem. Albo zwyczajnie jest idiotą i rzeczywiście sobie wymyślił, że sprawdzi Twoją reakcj\e. Tak czy inaczej nie chciałabym być ani z manipulantem ani z idiotą. Ale to Twój wybór a nie mój. Koszmar, mam nadzieję, że nigdy nie doświadczę podobnej sytuacji, jak sobie to wyobrażę, to ściska mnie w piersiach i bardzo Ci współczuję, naprawdę.

Gość sdsdsddssdfdfdfdf
nie wchodzi mi ten link, nie mozesz wkleic tutaj tego tekstu?