Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn mnie wkurzyl.

Policzek dla syna! Za to ze klamie!

Polecane posty

Gość syn mnie wkurzyl.

Syn dziwnie sie zachowuje, ma 19 lat i odkrylam ze mnie oklamuje. Do tej pory nie przyznal mi sie ze ma poprawke z matematyki. Wszystko sprawdzilam w jego archiwum gg, mialam haslo do jego emaila a takze ukradlam z jego pokoju kod przez co moglam sprawdzic jego wyniki i co sie okazalo ze matematyka niezdana. I wmawial mi ze swiadectwa maturalne dostaje sie dopiero we wrzesniu. On nigdy nie mowil prawdy. Przyszedl do mnie i pyta jakim bral dotykalam jego rzeczy, nie wytrzymywalam i go spoliczkowalam.

Gość syn mnie wkurzyl.
Na serio, bo nie dosc ze syn mnie wkurzyl to potem jeszcze corka oznajmila mi ze zlozyla papiery tylko do szkol zawodowych, tez dostala w twarz. Bo ja nie bede chowala nieudacznikow.

Gość syn mnie wkurzyl.
Cale zycie uczylam swoje dzieci ze nie wolno klamac ale syn od razu mi wypomnial ze ja nie mam matury a przez wiele lat mowilam im ze mam mature. Owszem powiedzialam im tak zeby mialy jakies ambicje a tutaj widze zero ambicji ze strony corki i ze strony syna.

Gość syn mnie wkurzyl.
Moj syn to zwykly nieudacznik, nie zdal matury, nie potrafi sie niczego nauczyc i jeszcze za cale swojej 12 lat edukacji ma tylko 3 kolegow bo nikt inny w szkole go nie lubial, to rowniez mu wypomnialam. Jestem do tej pory wsciekla na niego, jeszcze corka dodalo oliwy do ognia.

Gość NO WLASNIE BO DZIECI SIE
W Y C H O W U J E a nie chowa jak to nazwalas nedzna suko. i nie zakladaj kilku takich samych tematow debilko

skoro sama ich okamywałaś to sie teraz nie dziw prosze że dzieciaki robia to samo skoro dajesz im taki przykład,zreszta skoro twój syn ma 19 lat i jest pełnoletni to ma prawo niestety robic i mowic co mu sie podoba,a ty się nie zdziw ,jesli któregos dnia szanowny pierworodny oznajmi ci że idzie za przeproszeniem w pizdu.Czasy sie zmieniaja ,szkoda tylko ze niektorzy tego nie potrafia zrozumiec,np ty ,teraz dzieci tylko czekaja na teksty typu ,,jak ci sie nie podoba to sie wyprowadz"

Gość starczylo opierniczyc...
wsciekla i rozczarowana byc mzoesz ale NIE BIJ ICH PO TWARZY BO TO NAJGORSZE Z UDERZEN!

Gość heloł czy wszyscy w domuZdrowi
Bo ja nie bede chowala nieudacznikow. to ich wychowaj !! bo chowac to mozesz bydlo a nie dzieci kretynko.

Gość sama jsteś nieudacznikiem
skoro według twoich kryteriów matura świadczy o byciu lub nie byciu nieudacznikiem!! Sama nie masz matury, sama ich okłamywałaś to do kurwy nędzy tepa pało do kogo masz pretensje???!!! Tobie powinni po pysku wystrzelać! A gdybyś ich nauczyła mowić prawdę to by to robily! Widocznie Ty sama masz problem!

Gość sama jsteś nieudacznikiem
I co to za słowo nie "lubiał" kuźwa rzeczywiście widać brak matury! nie lubił - idiotko to po pierwsze, po drugie nie bije sie dzieci po twarzy, a po trzecie cudownie wąłsnemu dziecku wypomnieć, że go nikt nie lubił - kierwa jak czytam takie wpisy to ... niektóre kobiety powinno się sterylizować, kastrować i jebnąć młotkiem w łeb