Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decembEr rain

dziewczyna z mojej klasy nie zdała matury a wstaiwa sobie fotki na nk :O

Polecane posty

Gość decembEr rain

głąb jeden:O codziennie jakieś wpadki się jej zdarzały to znaczy gafy intelektualne, jak mozna byc takim tępym?:( poszła na pielgrzymkę (w intencji zdania matury) bo powiedziała ze jak nie pojdzie to nie zda matury :O mys.ała ze pojscie na pilegrzymkę da jej gwarancję zdania matury hahaha w trakcie drogi przeklinała i użalała sie ze mogla nie isc bo ja nogi bola, od razu wpierdoliła kupę kanapek mumia jedna. dzien przezd ustnym jezykiem napisąłą sobie pare słowek i zaczela sie ich uczyc hahahaha no tak przeciez poszła na pielgrzymkę a to zwalnia ja z nauki buhahahaha!!! nie zdała oczywsicie, jakos wszystkim sie udało wyciągnac chociaz te 40% a jej oczywsicie nie bo ta tepa locha nie umie myslec. a teraz sobie fotki wstawia na nk z roznych festynów ja na jej miejscu siedziałabym na dupie by i sie uczyla do poprawki a nie latała po kniejach. wstydziłabym się na jej miejscu. komisja egzaminacyjna była lajtowa, mozna było zdać z palcem w dupie, nawet te najgorsze lenie co sie nie uczyły przez cały rok pozdawały (lenie ale inteligentne, a on jest leniem na dodatek nieinteligentnym) panna śmierdząca:D az mnie na rzygi bierze jak na nia patrze

Gość decembEr rain
zamiast sie uczyć to sie pewnie ruchała ze swoim fagasem:D a moze i nie, bo nie wiedziała jak sie to robi, ten jej chlop to tez tepy chuj ze z nia jest i nie zauwaza jej pseudointeligencji.

chyba jej czegos zazdroscisz czy jak bo nie rozumiem twojego zachowania? sama przejawiasz tepote bo madry czlowiek czy jak to napisalas " inteligentny" w cudze zycie sie nie wpierdala:)

Gość decembEr rain
ta zazdroscze :O wiedziałam ze beda takie komentarze :D wiedziałam :D nie ma ani jednej rzeczy której bym jej zazdrościła, szpetna jest i głupia jest coś gorszego?:D

Gość decembEr rain
bo mnie wkurwia kiedy wchodzę na nk a tam kolejne zdjęcia jej szpetnej szczurzej mordy...wstyd :O

Gość 43t43tg
No i chuj że nie zdała, co Cię obchodzi jej życie prywatne co Ty kurwa jej matka jesteś czy co ? :P spierdalaj z tym tematem dzieciaku

Gość decembEr rain
nie oczekuj zbyt wiele jestem tylko zwykłą alkodzifką z sutereny :O :classic_cool:

a ty dziecko widocznie masz za malo swoich problemow skoro interesuje cie wszystko co ktos inny robi?moze sie wez za robote jakas skoro jestes taka inteligentna i wyksztalcona to nie powinnas miec z tym problemow.Ja pieprze,nie rozumiem ludzi twojego pokroju