Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Myślałam że na kafeterii są głupki ale się myliłam

Polecane posty

1) Fernando Varro - terrorysta kolumbijski, który wysłał paczkę z bombą do ambasady USA. Na przesyłce zapomniał jednak nakleić znaczka, więc poczta zwróciła ją nadawcy. Varro otworzył pakunek i wyleciał w powietrze. 2) Katsuo Katugoru - japoński wynalazca, który bojąc się skutków trzęsienia ziemi i zalania Tokio wodami oceanu, skonstruował "kalesony bezpieczeństwa". W razie kontaktu z wodą, intymna część garderoby automatycznie wyplenia się sprężonym powietrzem i wynosi człowieka na powierzchnię. Ponieważ kataklizmu nie sposób przewidzieć, Katugoru nigdy nie zdejmował swoich kalesonów. Gdy wszedł w nich do zatłoczonego metra, mechanizm uruchomił się samoczynnie. Sprężone powietrze najpierw rozerwało mu spodnie, a potem poraniło kilku pasażerów, którzy z połamanymi żebrami trafili do szpitala. 3) Michael Gentner - amerykański akwarysta, który tak zdenerwował się na jedną rybę, że postanowił ją ukarać i połknąć żywcem. Ryba utknęła mu w przełyku, udusili się oboje.

Gość ciumciurumcium
aha, bardzo fajnie.

Gość orion22
jesteś obrzezana ???

Gość apapap
Kingusia a co tam u braciszka pedzia, wyrzuciliscie go z domu w koncu?

Masz racje Kingusia_124 na kafeterii sa głupki a nawet dużo głupków :( ta tamci co o nich napisałaś to też głupki nie przewidzieli że to może się obrócić przeciwko nim

apapap trędowaty jest w Holandii i pracuje na kostce czy jakimś innym czymś nie chce go w Polsce nie dość że to gej i ateista to jeszcze popiera USA i Islam :O

Gość apapap
no to fajna siostra z ciebie, szkoda mi chlopaka, zero oparcia w rodzinie...

mi go nie szkoda zresztą Asia i rodzice mu wysyła pieniądze, ja nie chcę mieć z nim nic w spólnego, a Małgosia ma z mężem na utrzymaniu dwójkę małych dzieci, niech bydlak sam na siebie zarabia

Gość kingusia tys przecia
banned