Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama poleci??

mam straszny problem z dziewczyną.Ona chce sama leciec na Kanary!!

Polecane posty

Gość sama poleci??

Zaplacila zaliczke(nie odadza jej)i zaklepala wyjazd na lanzarote.Wtedy sie jeszcze nie spotykalismy.Wyjazd zaklapala pol roku temu...I za tydzien ma wylot..Bezemnie bo ot pokoj jednoosobowy i nie mogla dobrac juz osoby..... /jakbyuscie sie czuli gdyby wasza kobieta sama poleciala na wakacje?

Gość ędzie widoczny dla
ędzie widoczny dla

Gość ędzie widoczny dla
ędzie widoczny dla

ja 3 tyg po slubie polecialam sama do peru- teraz za miesiac lece do afryki- a maz zostanie z synkiem przeciez kupila ta wycieczke zanim cie spotkala- wiec w czym prooblem? (btw- jak cie kocha- to bedzie tesknic i urlop bedzie mniej udany niz ci sie wydaje (ja tak mialam- usychalam 2 tyg z tesknoty za mezem w tym Peru- i nawet wyczekane Machu Picchu nie zrobilo takiego wrazenia jak myslalam) jak bedzie w afryce- to jeszcze nie wiem :)

Gość ędzie widoczny dla
ale ja nie kumam jak ona mogla wogole zarezerwowac ta wycieczke wiedzac ze poleci samemu to bez sensu samemu jechac

Gość ddewewwewcvsq
moze lubi podrozwac nie pomyslales?

Gość sfsf
"jakbyuscie sie czuli gdyby wasza kobieta sama poleciala na wakacje?" czuję się chujowo, bo mam podobny problem. Tylko, że z moją się już znałem.

czyli jak ktoś jest samotny to powinien najwyżej na ławce przed blokiem wysiadywać ? co za durne myślenie .

Gość djtjnvb
ma zrezygnować z rok wcześniej ustalonej wycieczki i zaliczk nie była mała bo jaśnie panu się nie podoba, porazka

Gość ędzie widoczny dla
ze leci sama...ze nie zna jezyka ze moze jej sie cos stac ze bedzie sie tam zle czula albo ze mnie zdradzi??:O

Gość David26
szczerze to sam bym sie czuł zle i niepotrzebny ale tak jak wyzej jest napisane,jak rezerwowala wycieczke to była sama...

a tiu cie nie zdradzi jak będzie chciała ?:) i nawet język zan - to jeszcze gorzej , bo zaraz siez jakimś kochasiem dogada :D:D:D o , matko , ale sie uśmiałam :) ile masz lat autorze ?

Gość ędzie widoczny dla
ja mam 18 ona 25 skonczoneee ALe po co jej ten wyjazd...w tym roku byla juz z kolezanką w grecji dziwne to wszystko

Gość ędzie widoczny dla
nie 18!!!!MAM 28(zle wpisalem):D

Pewnie byłoby mi przykro, ale chyba gorzej bym się poczuła wiedząc, że jednak nie poleci i straci kasę. Przecież Cię nie znała...

Gość very funny honey
Dzieci...Nie kumacie,że każdy musi mieć też własne życie,bo związek jest zaproszeniem kogoś do swojego świata i trzeba to szanować a nie zwalać się całym sobą i ciężarem w cudze życie.Masz dylemat,to sam to przetraw bo ona go nie ma.Najlepiej w kamieniołomach lub na Saharze.W ekstremalnych warunkach lepiej sie jarzy.Nieważne czy było przed czy po.Oddychac tez ma kiedy ty chcesz i jak chcesz?Prostych rzeczy nie rozumiecie a wrzeszczycie jak niemowlaki.No ale nie łaska zajrzec do psychologii,bo myslenie boli

Gość yuhjyt
fjf

Gość SingielkaZdolnegoŚląska
Ja chcę lecieć do Turcji, mam do wykorzystania wrzesień, październik i listopad, dlatego jeszcze nie wybrałam terminu. Poza tym ja mogę zabrać ze sobą jedną osobę ale moi znajomi teraz mają urlopy, co jest logiczne i nie za bardzo wiem z kim jechać, a z zupełnie obcą osobą nie chcę! Samolot wiem, że jest czarterowy i może mieć międzylądowania, żeby zabrać pasażerów po drodze np. w Szwajcarii, wiem, że był taki przypadek. Po wczorajszej kolejnej katastrofie samolotowej to pozostaje mieć tylko nadzieję, że wyląduje w całości! To jest moja jedyna obawa! Chyba muszę zabrać ze sobą butelkę dobrego wina;-)

Gość SingielkaZdolnegoŚląska
Poziom dyskusji jak zwykle na wyjątkowo wysokim poziomie!;-) BSA take it easy jak dziecko urodzi się czarne, to przecież autor zorientuje się, że to nie jego;-) Jak będziecie w taki sposób wyrażać się o Polkach, a WSZYSTKICH nie znacie!-to ja zmienię obywatelstwo! Nie mam zamiaru nikomu udowadniać, że nie jestem wielbłądem;-) Zresztą każdy ocenia wg siebie!

Gość gyyyhla
BSA wykup sobie wczasy w szpitalu psychiatrycznym.

popatrz na siebie może nie pasujesz na te kanary brzuch ci sterczy albo nie umiesz pływać.. może coś innego stoi na przeszkodzie

Gość bvdfbdfbd
ja rok temu polecialam sama z przyjaciolkami dop bulhgarii a chlopak zostal, nie rezygnowalabym z wycieczki dla ne go :D

Gość lupo
Dziewczyna jedzie na wakacje i co z tego? Musicie być razem 24h na dobę? Jeśli jest się w poważnym związku, trzeba sobie ufać. Jeśli myślisz, że jedynym celem wyjazdu na wakacje jest seks to współczuje twojej dziewczynie chłopaka.

na Lanzarote wypoczywają głównie niemieccy emeryci nie musisz się obawiać... a moze chce pobyć sama

Gość ikkiu
kiyikkykyimkiuy

Znajdź sobie jakąś babę do towarzystwa i baw się jak, i ona będzie....