Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PREZIOSO

UWAGA BOGINI!!

Polecane posty

Gość PREZIOSO

dzis byłem w sklepie z kumplem po flache i zagryzke na grilla jesteśmy na wakacjach w unieściu koło mielna zakochałem sie kurwa nigdy nie widziałem takiej kobiety wcale nie jakis sztuczniak nawet włosy bez farby była taka naturalna kręcone włosy sukienka do ziemi fajne zderzaki śliczna buzia nie wiem czy turystka czy miejscowa wiem z którego podwórka wyszła bede koczować dzień i noc w sklepie wzieła red bulla zakochałem sie dla niej rzuce wszystko zmienie siebie nie wiem młoda ponad 20 lat zajebista udawała że mnie nie widzi może kogos ma kurwa nie wiem co ze soba zrobic chyba nigdy sie nie zakochałem i to od pierwszego wejrzenia normalnie każda dupa jest moja a ona mnie zignorowała

Gość wertyhujkijhh
nie zesraj sie

ja dzisiaj tez widzialam przepiekna laske, dlugie geste blond wlosy, piekne usta, figura zajebista.. napatrzec sie nie moglam :D

Gość PREZIOSO
buraku nigdy nie byłes in love chyba

Gość you lost little girl
Ładniejsza od Lady Love? :classic_cool:

Gość PREZIOSO
żadna tipsiara jej nie dorównuje żadna gwiazda chyba miejscowa bo sklepowa z nia chwile rozmawiała a ja stałem jak debil pierwszy raz bałem sie laske zagadac chyba zaraz pójde do smażalni naprzeciwko niej i bede filował

Gość azerfazer.
każda dupa jest twoja powiadasz.. to ciekawe ale kontynuuj swoja opowieść

z pewnoscia ladniejsza ode mnie :P ja sie przeciez polakom nie podobam :D tym z kafe :d rzecz jasna ;) chlopie gdybys widzial ta laske ktora ja widzialam dzisiaj to bys na ziemie upadl, piekna, kurcze!

Gość PREZIOSO
lady love jest ladna ale ona to mistrzostwo naturalna szatynka opalona kręcone długie włosy zero farby szatynka jak nie polka normalnie nawet pazórów nie miała długich i pomalowanych nigdy nigdzie nawet w gazetach czy telewizji nie widziałem takiej dziewczyny żadna przerobiona w photoshopie nie dorasta jej do pięt to najpiękniejsza dziewczyna jaką widziałem chyba sie zabije serce mi wali i czuje cos dziwnego w brzuchu

Gość a skąd wiesz
to może jersey shore hehe

Gość PREZIOSO
ona nie wygląda jak te latawice jak szła jeden fagas krzykna że to anioł i miał racje chyba umre

Gość imprezowiczkakakakakakakka
powodzenia! :D:D, uwielbiam takie stany, normalnie zeschizować idzie :D fajnie, pilnuj żeby nikt jej nie porwał

Gość a skąd wiesz
nie ten serial tylko taka laska pisze jako ekipa z new jersey mieszka w mielnie jakos tak

Gość a skąd wiesz
tylko że ona ma dziecko i faceta z tego co pisała a sa dwie ekipy jedna to podszyw i pisze cały czas głupoty nie wiadomo która to która wiem że wynajmuje kwatery

Gość PREZIOSO
to lipa

Gość jak na moje oko
ty a gdzie ją widziałes napisz jeszcze jak wygląda bo z opisu kojarze ją i dodam że ma dziecko i faceta mojego kumpla pewnie dlatego cie olała ona wszystkich innych olewa chociaz mój kumpel to dupek i na nia nie zasługuje jeśli to ona

Gość PREZIOSO
mało kto zasługuhe na anioła ja sie dla niej zmienie tez źle traktowałem kobiety święty nie jestem ale dla takiej sie zmienie i ustatkuje

Gość PREZIOSO
jestem gotów wydac wszystko co mam i kupić pierścionek i z miejsca sie oświadczyć

Gość daj se luz
jw

Gość PREZIOSO
pełna sztuczniaków w mielnie wszystkie ryje wytapetowane nawet w upały kudły poniszczone od farbowania jakies krzywulce przy niej zaczaje sie na drzewie i jej zdjęć narobie chociarz to bede miał bede czekać dzień i noc gdy sie pojawi padne na kolana bo to może byc moja życiowa szansa jedna na milion

Gość mala chili 26
też zwykle nie miałam z tym problemu, zjawił się On i zgłupiałam, niby mam chłopaka ale odkąd poznałam Jego na wszystko patrzę inaczej i myśle tylko o nim... to chyba TO

Gość kobietaaaaa
daj se spokój. One cie nie chce...

Gość PREZIOSO
bede stał zaraz sie zrywam może akurat sie uda przysięgam wam że już nie spojrze na inna żadna jej nie dorównuje penelope cruz może jej buty czyścic

Gość PREZIOSO
jak nie chce?jeszcze o tym nie wie może mnie nie widziała taka zamyslona była zbym nie powiedział że smutna

Gość pturtyty
może ją ten jej facet napierdala:)

Gość PREZIOSO
zabiłbym takiego

Gość PREZIOSO
ja juz ją przedwczoraj zczaiłem nie jestem pewien ale widziałem ja od tyłu i zawiany byłem lekko ale po włosach poznaje to ona bankowo

Gość PREZIOSO
nie ma co czasu marnować leceludziska yrzymajcie kciuki ślub niedługo już bija dzwony nara hehe:)