Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzyjemnePieniądze

GRA KTOŚ W POKERA ON-LINE

Polecane posty

grałam na poczatku na pokerstars, pozniej na full tilt uczyłam się na wirtualnych, ale później tylko prawdziwe, ale nie szło mi najlepiej :D

nie, uczyłam się od kilku kolegów, bo zarabiają na tym naprawdę dobrą kasę :D nigdy nie traktowałam tego poważnie, jestem za leniwa, bo turnieje jednak trwają długo :P a 50$ wygrałam na start w jakimś teście :D

No nie każdy ma talent do pokera. Albo królik słabych tych nauczycieli miałaś ;) Ja nie gram "turnieii" (kurka jak to się odmienia, słownik wymiękł ;) tylko normalnie, stoliki na pieniądze. Wchodzisz kiedy chcesz. Grasz 5 minut albo 5 godzin. Ile chcesz. Na FullTilt-cie fajny był Rush Poker. Mam nadzieję królik, że ty tylko do pokera taka leniwa jesteś bo inaczej słabo to widzę ;)

co masz na myśli? wiem ale takie granie a stolikach mnie nudziło :P turnieje wydawały się ciekawsze, no i kasa była całkiem ok :D

Na myśli miałem to, że jeśli się jest leniwym to ciężko coś osiągnąć. Ale zależy kto tam co od życia chce. W każdym bądź razie nic złego na myśli nie miałem. A grasz jeszcze gdzieś, czy masz jakieś inne zajawki ?