Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechcęsiętujawniać

Nie lubią mnie, bo dbam o siebie!

Polecane posty

Gość Niechcęsiętujawniać

Gdzie bym nie poszła - tam mnie nie lubią, obgadają i w ogole cięzko mi nawiązać nowe znajomości z kobietami (ja jestem dziewczyną też). Jak już uda mi się kogoś poznać to zawsze słyszę: "myślałam, że jesteś wredna" itp. Staram się dbać o siebie w granicach rozsądku (nie jakieś ta tipsy, solara i inne takie rzeczy) i zauważyłam, że kobiety mają mi to za złe i dosłownie wszystko może być powodem do zazdrości, czy uszczypliwego tekstu: o, ale jesteś chuda, chyba nic nie jesz i masz anoreksję, albo: ale masz długie włosy, są prawdziwe? Dlaczego same o siebie nie zadbają, skoro komuś innemu zazdroszczą? Przez to nie mam koleżanek (mam takie dalsze, ale rzadko je widuję) bo jak przyjaźnić się z kimś, kto odwraca się do was plecami, kiedy mowi mu się cześć(tak robiła jedna dziewczyna ze szkoły)? Dodam, że ja nie uważałam nigdy siebie za wybitną piękność, zmieniłabym w sobie wiele rzeczy, a nawet wszystko :D

Gość Niechcęsiętujawniać
sram mordą i zjadam z powrotem

Gość Niechcęsiętujawniać
Staszek spod monopolowego, nie wiem czy zainteresuje, może poznam kogoś z tym samym problemem :p