Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo tak jest fajnie

Mam 23 lata i ludzie uważają, że...

Polecane posty

Gość Bo tak jest fajnie

1. Powinnam mieć już męża, albo jak nie męża to stałego chlopaka najlepiej starszego o conajmniej 5 lat i żeby był już zawodowo ustawiony. 2. Powinnam z nim mieszkać, zapraszać go na wigilię itp 3. Powinnam mieć dziecko lub juz je planować ;] 4. Dwa faktultety albo tytuł inżyniera. 5. Mieszkać już sto lat sama. 6. Umieć gotować. 7. Miec stałą pracę. A w każdym razie chodzi o to, ze powinnam być nudna, ustatkowana i odpowiedzialna. A ja wcale nie chcę. Młodo wyglądam i uważam, że to wszystko jeszcze przyjdzie. Tylko ludzie tak ględzą ciągle...

Gość bo sami wpakowali
sie w takie gówno i chca dosrac innym

Gość 2 tyg po zabiegu
bo w Polsce ludzie sa zacofani i licza sie stereotypy, wychodza mlodo za maz a pozniej sie rozwodza itd w ameryce ludzie w wieku 21 lat dopiero zaczynaja sie bawic a slub biora w wieku najwczesniej 28 za to w wieku 50-6- lat nie wygladaj jak babcie z polski , tylko jak kobiety z klasa , dbaja o siebie itd

Gość dlaczegommm
po chuj sie przejmujesz, powiec im ze jak tak chca to niech tak zyja ty chcesz inaczej i chuj. moim zdaniem koniec tematu.

Gość 2 tyg po zabiegu
nie mieszkam tu od 5 lat i wiem jak jest

Gość 2 tyg po zabiegu
wiadomo ze w kazdym nie bylam , mieszkam w miesie a nie na wsi wiec moze na wsiiach jest inaczej:-)

Gość ależ mam uciechęęę
2 tyg po zabiegu bo w Polsce ludzie sa zacofani i licza sie stereotypy, wychodza mlodo za maz a pozniej sie rozwodza itd w ameryce ludzie w wieku 21 lat dopiero zaczynaja sie bawic a slub biora w wieku najwczesniej 28 za to w wieku 50-6- lat nie wygladaj jak babcie z polski , tylko jak kobiety z klasa , dbaja o siebie itd tak Polska kraj zacofany....... z Tobą na czele:) w Ameryce się bawią i nie wychodzą wcześniej za mąż....... a ktoś Ci każe wcześniej, co żyjemy w epoce kamienia łupanego? a w Polsce nie ma zadbanych babć tak? to skąd ty kurwa jesteś? podsumuwująć: śmiać mi się chce z ciebie i tej twojej Ameryki!buahaha:D

Gość 2 tyg po zabiegu
no , sa zacofani tak samo jak ty (nie wszyscy ale wiekszosc)takze sie nie denewuj i nie przeklinaj- no chyba ze inaczej nie potrafisz, uwazaja ze jak dziewczyna ma np 25 lat to powinna juz dawno miec meza dziecko itd napisalam po prostu ze tutaj jest inny styl zycia wszystko , to znaczy imprezy, malzenstwo , dzieci itd zaczyna sie o wiele pozniej , dlatego autorka tego postu powinna miec gdzies to co ludzie mysla a jesli chodzi o babcie hehe, to 70% kobiet w wieku 60 lat to ty[powe staruszki , ktorych glownym tematem sa wnuki i obgadywanie sasiadow, w dlugich spodnicach i niekiedy chustach na glowie:-)

Gość 2 tyg po zabiegu
ale ja nie napisalam ze ludzie sa idealni!!!!

Gość Torere
a co masz dotychczas ?

Gość ależ mam uciechęęę
mogę mówić jak chcę i już:) pierwsze słyszę........ ja pochodzę z wioski i nie ma tam czegoś takiego, "że w tym wieku to już dzieci trzeba mieć, rodzinę, dom", a babcie u nas są zadbane nawet bardziej niż miastowe lub te amerykańskie......... mają ładne ciuszki, biżuterię, makijaże........... także nie zgadzam się z tobą......... a tak wogóle to jesteś tam na stałe, czy masz zamiar wrócić?????

Gość 2 tyg po zabiegu
torre - do mnie to pytanie? i o co ci konkretnie chodzi

Gość Torere
chodzi o to, co osiągnełaś dotychczas

te punkty, a właściwie przytoczona w nich treść nie skreśla tego żeby fajny człowiek pozostał fajnym mimo zmian.

Gość ależ mam uciechęęę
2 tyg po zabiegu no , sa zacofani tak samo jak ty (nie wszyscy ale wiekszosc) rozwaliło mnie, wielka Amerykanka:D no cóż...... niektórzy wyjeżdżają i czują się lepsi, ale chyba zapominają skąd są:)

Gość 2 tyg po zabiegu
wiem jeszcze czy mam zamiar wrocic... narazie dobrze mi sie tu zyje, jedyny minus ze tesnie za rodzina a to co napisalam bylo do osoby ktora zalozyla ten post wiem ze nikt nikogo nie zmusi do wyjsci za maz itd, ale tak samo jak autorka tego postu ja tez zauwazylam ze szczegolnie starsi ludzie uwazaja ze dziewczyna w moim wieku ( a mam 25 lat) powinna juz miec dzieci, rozmawiajac z kolezankami z Polski co druga mnie pyta kiedy slu i kiedy dzieci, tak samo rodzina, jakbym byla nienormalna za nie chce miec jeszcze dziecka a wracajac do babc hehe , to sama bylam w szoku jak zobaczylam tu np 60 lub 70 letnia kobiete ktora wygladala max na 50 lat i tutaj co 2 taka jest ( szczegolnie polki wygladaja bardzo mlodo) ide robic obiad i pozdrawiam

Gość ależ mam uciechęęę
no i Torere nie dostaniesz odpowiedzi na temat co osiągnęła dotychczas.............:(

Gość 2 tyg po zabiegu
alz ty jestes ciekawski co osiagnelam ? \ a o co konkretnie chodzi o to jaka mam prace czy o to jak zyje bo nie rozumiem? \ pracuje jao asystentka dentystyczna i bardzo lubie swoja prace mam narzeczonego , dom, 2 samochody ( to warunek konieczny bo tu wszedzie jest daleko) i w miare spokojne zycie niewiem o co jeszcze ci chodzi i co jestes taki ciekawy aha i mam jeszcze kotka w domu:-) to chyba wszystko zyje jak normalny czlowiek chyba w wieku 25 lat nie musze byc prezesem zadnej firmy itd, koncze studia zaocznie wiec moze kiedys bedzie lepiej naprawde musze leciec bo mi sie pieczen przypala narazie