Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelino chleb i wino

CO JA ZROBIŁAM ! ... POMOCY

Polecane posty

taaak wiem ze jestem głupia i zaraz poleca komentraze ze ograniczona ale pożyczyłam od siostry z która nie mam dobrego kontaktu sweterek z bardzo cienkiej tkaniny oczywiscie przed wywody mi dała jeśli go zniszcze i co?! składam go teraz do oddania a tam dziura?! nie wiem skad nawet i kiedy a musze oddać jej rano ! mysliscie ze bedzie glupio jak polece na pogotowie krawieckie? to bardzo cienki materiał nie chce sama tego zacerować bo jeszcze spieprze i juz w ogole bedzie do dupy.Gdyby nie fakt ze nie mamy wiezi najlepszych pewnie bylo by mi latwiej a tak sie boje jej i reakci !

reakcji rzecz jasna :o

Ja bym poszła do krawcowej może coś poradzi, jak będzie widać to oddałabym, przeprosiła i ewentualnie odkupiła plus dała coś na przeprosiny... dlatego nic nie pożyczam od osób które się pieszczą z rzeczami

w to że zauważy to nie wątpie i na pewno ja przeprosze ale wiem ze bardzo lubi ten sweterek nie jest banalny a klasyczny sama go jej zazdroscilam dlatego chciałam pozyczyc.Wiem ze jestem oferma ale co nic nie zrobie,jedyne co moge do krawcowej leciec i kwiaciarnii :o

Gość HEJSA HOPSA ZROBIŁEM KLOPSA
powiedz siestrze, że cię jakiś pijany koleś dźgnął wzwiedzionym pronciem i zrobił dziurę w sweterku. Wyglądał jak chłopak twojej siostry i to było na klatce, na jej piętrze :D

Gość dlaczegommm
hej klopsa jak masz jej pierdoly radzic to sie nie odzywaj !

Gość a odkupić możesz?
Ojej no przykra sytuacja. Pewnie że idź do krawcowej, niech to zaceruje, a siostrę przeproś, no co zrobisz. Będzie zła i tak, bo się straty obawiała i ma. Na drugi raz nie pożyczaj niczego. Miej swoje i chodź w swoim.

Gość sdfghjkl
a może ta dziurka była już zanim pożyczylas?Skoro nigdzie nie zhaczylaś to tak sama sie nie zrobiła chyba.

nie było jej bo oglądałam sweter zreszta nie jest to dziurka mini taka troche wieksza ;/ zaraz lece sie ubierac i do krawcowej :o