Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biiiaanka

Chłopak mnie zostawił po 5 latach bo ....

Polecane posty

Gość biiiaanka

... odkąd pamiętam ograniczał mnie... tu nie, sama nie... chodziłam sama tam gdzie mi "pozwolił"... wczoraj powiedziałam dość! Koleżanki zaproponowały mi wspólny wypad nad jeziorko na 3 - 4 godz.. Mówię mu o tym a on że mi nie pozwala. To mu odpowiedziałam ze mi przykro ale i tak pójdę bo nie widzę w tym nic złego... Wczorajszy cały dzień się nic nie odzywał a wieczorem napisał sms że to koniec i mam zabierać swoje rzeczy od niego.. Niezle co ? Po 5 latach związku taki powód ze zerwania :/

Gość ilson
hmm jestem rok w takim zwiazku , no podobnym bo tu sa jeszcze jakies ustepstwa, bo mowie ze ide tylko z kolezankami , a tam sa i koledzy .. nie akceptuje moich znajomych powiedzial otwarcie, ze nie obchodza go moi znajomi.. nei chodze nigdzie na imprezy, bo nie moge , nie pojechalam na plaze z wlasna rodzina, bo czulam ze bedzie zly, ogolem nie jezdze sama na plaze - nie wolno mi..

Gość stanowcza lub i nie
długie związki nie mają sensu bo i tak się kończą.Jak poznasz odpowiedniego to będziesz po prostu wiedziała, czuła, że to TO.

Gość biiiaanka
tylko ze mnie to boli :/ kocham go i tak szybko na pewno nie przestane. Na pewno nacierpię się :/ ale na takie zachowanie tez sobie nie pozwolę - nie jestem nikogo niewolnicą

Gość stanowcza lub i nie
on będzie cierpiał jeszcze bardziej

Gość IMO13844
Inteligentny facet - doskonale wie, że "wypad z koleżankami" u kobiet znaczy tyle co "dawanie dupy losowym frajerom".

Gość biiiaanka
IMO ale wymyśliłes teraz Nie bawie sie w takie gierki

Gość natuska85
No cóż zrobił to co Ty powinnas zrobić już dawno. Nie ma czego żałować.

Gość widac ze chlopak to dzieciak
albo sam ma cos na sumieniu skoro Cię ogranicza? Ja ze swoim jestem 6 lat i nieraz chodzimy sami na różne imprezy (np firmowe) i nigdy nie było z tym żadnych problemów. Na Twoim miejscu olałabym go skoro z niego taki kretyn. Podejrzewam, że albo on ma coś na sumieniu albo szukał głupiej wymówki żeby zerwać

Gość IMO13844
biiiaanka "IMO ale wymyśliłes teraz Nie bawie sie w takie gierki" Oczywiste jest, że tak powiesz. Możesz nawet sama w to wierzyć, ale Twoja natura i czyny mówią inaczej.

Gość dlaczegommm
ilson, zalmi ciebie, glupia jestes.

Gość fstretny duuupek
dla nigo to pretekst. gdy sie kocha nie konczy sie z byle powodu

Gość Minnie.Me
Tez tak mam. Zawsze sie obraza jak gdzies sama chce isc. No i niestety doszlo do tego ze mu nic nie mowie i ide na impreze z przyjacolmi a on myslu ze ja ladnue w domku siedze. Wiem ze glupio ale przynaniej jest spokojniejszy. A najlepsze jest to ze on nigdy swietoszkiem nie byl, ja natomiast tak. I taki paradoks ze on mi zakazuje wszystkiego? Smiech na sali :)

Gość biiiaanka
jakoś wytrzymywałam bo czesto razem wychodzilismy - jakieś kino, kregle, majówki. wczasy\, zimą narty... tylko jak dochodziło do tego ze chce gdzies sama wyjsc to sie zaczynało - nie pozwałam Ci :/

Gość Minnie.Me
Aha, no i też prawda ze moze miec cos na sumieniu albo byl kiedys zdradzony. Moj zawsze powtarza :bo ja wiem co sie w klubach dzieje, bo ty jestes za ladna zeby chodzic na imprezy, ja wiem jacy faceci sa tylko patrza zeby podrywac...bla bla. To toksyczne, a ja siedze w tym 2 lata i szczerze? Ulżyloby mi jakbym znalazla sie w twojej sytuacji bo moglabym byc znow SOBA! a jakos sama nie potrafie odejsc...

Gość biiiaanka
wiesz ze kiedys myslałam ja Ty ? chciałam by mnie zdardził albo wyzwał to bym miała mocny pretekst zeby odejsc a teraz czuje... taka pustkę i jakiś niepokój :/

Gość monogamięsista
o nie zrywa z tobą tylko to taka poza. masz błagać eraz o jego powrót, to może łaskawie się zgodzi i bedzie miec gwarancje ze masz nauczke i nigdzie sie juz nie wypuścisz.

Gość Minnie.Me
Czujesz ie tak bo sie do niego przyzwyczailas. To z pewnoscia minie. Ja sama nie powinnam dawac zadnych rad bo jestem caly czas w tym zwiazku. Ale z doswiadczenia wiem ze te jego zakazy i fochy zgniataly ta usmiechnieta i wesola dziewczyne ktora bylam. Ta dziewczyna odżywa tylko jak nie jestem z nim...moze i ty bedziesz szczesliwsza teraz.chociaz tego jeszcze nie wiesz.

Gość ciesz sie ze sie udalo
jakos wybrnac ze zwiazku z idiota. MOze meczylabys sie dluzej, a tak? witaj, wolnosci!

Gość biiiaanka
własnie, teraz sie obawiam jak sobie ułoże życie bez niego. 5 lat to jednak sporo :/ ale mam nadzieje ze wezme sie w garsc i nie bede sie zamarwtiac

Gość Minnie.Me
Wiesz z pewnoscia on jeszcze bedzie chcial do ciebie wrocic. Nie zdziwlilabym sie jakby teraz czekal na twoj ruch. Ale nie daj sie i nie daj mu tej satysfakcji. To nic nie zmieni a on bedzie taki sam. Wiem ze to moze za wczesnie ale wiesz ile fajniejszych chlopakow jest na swiecie?

Gość biiiaanka
moze czeka na moje żebranie o milosc ale nie tym razem. ja nie zrobillam nic zlego by mu sie tlumaczyc

Gość hmhmmhmhmh
Znam przypadek jednego ktory mial panne 5 lat, rozstali sie i po miesiacu od rozstania z nia zwiazal sie ze mna. Takze uwazaj... facet nie zawsze czeka ps. my sie rozstalismy raz dwa, jezeli Cie to pocieszy a tamten szuka dalej ;)

Gość aga_wwa
to się ciesz teraz życiem zamiast rozpaczać! sama jestem w związku ponad 5 lat, ale... w zyciu bym sobie nie pozwolila na pozwalanie/nie pozwalanie! nie jesteś niczyją własnością, nawet Bóg dał wolną wolę, a żaden gnojek nie będzie tego podważał!

Gość biiiaanka
nie musze uwazac - zrobi jak bedzie chcial .. nic na siłę

Gość biiiaanka
to samo dzisiaj powiedziałam do mojej mamy ze nie jestem niczyją własnością..

Gość hmhmmhmhmh
w sumie zle napisalam :) chaialm tylko zebys liczyla sie z ew konsekwencjami, nie znam Waszych realcji ograniczanie jest chore, ja Ci przyznaje racje a zycie jest tylko Twoje :)

Gość biiiaanka
kiedys jako nastolatka moja kolezanka miała takiego co ja ograniczał i zawsze jej powtarzałam ze ja bym sobie na to nie pozwoliła, ze to chore a byłam sama w podobnym zwiazku przez 5 lat ... zycie jest zaskakujące