Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na opak98765

Problem z Ryanairem. Co robic?

Polecane posty

Gość wszystko na opak98765

problem polega na tym ze za 1 razem gdy probowałam zabukowac bilet, konczyło sie na stronie session has been locked i nie szło nic zrobic. za drugim razem udało mi sie dojsc do tego i sprawdzilam rezerwacje- była. po 5 minutach juz jej nie było. Kasa na koncie nadal jest ale ja nie wiem czy ja mam czy nie tzn ta rezerwacje. Czy jeszcze raz bukowac, czy moga mi podwojnie skasowac za bilet. Strasznie drogie sa minuty zeby zadzwonic na call center, wiec nie wiem co teraz :/ czy ktos spotkal sie z ta sytuacja?

Gość olivia dunham
dostalas potwierdzenie na maila? Jak nie to nie masz rezerwacji

Gość wszytsko na opak9876
nie dostałam potwierdzenia, ale widziałam przez jakis czas ta rezerwacje. teraz za kazdym razem kiedy chce sprawdzic pisze ze to nie mozliwe bo dane sie nie zgadzaja.

Gość wszytsko na opak9876
ale czy tj pewne ze nie pobiora kasy? i ze tej rezerwacji nie ma? skad sie pojawila ta wczesniejsza rezerwacja na chwile? poczekam 3 dni, do 3 dni moga skasowac...

Gość no to ja odpowiem
mialam to samo.najlepiej tam zadzwon, tanie numery sa tylko te, gdzie mowia po angielsku. ja umiem bardziej niemiecki niz angielski, ale napisalam sobie na kartce o co mi chodzi i jakos zrozumialam, ze nie ma mojej rezerwacji, wiec musialam jeszcze raz zarezerwowac:)