Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikici20

Jak sie teraz randkuje? nietypowy problem

Polecane posty

Gość kicikici20

Mam teraz 20 lat. Tak sie zlozylo w moim zyciu, ze bylam z chlopakiem od 16 roku zycia, rozstalismy sie pol roku temu, niedawno zaczelam chodzic na randki, ale nie wiem "na jakich zasadach" sie to odbywa.. nie wiem czy dana reakcja faceta jest dopowiednia czy moze przeadzam, nie wiem jak to jest, bo moj pierwszy chlopak zostal tym dlugoletnim ;/

Gość emenems209
o k....a!! coraz glupsi ludzie sie robia!

Gość kicikici20
Wiece jek jest, nigdy nie spotykalam sie z innym chlopakiem niz moj byly, zawsze moglam do niego zadzownic keidy tylko chcialam, regularnie sie widywalismy itp.. zapomnialam jak to jest, np teraz bylam na kilku randkach z pewnymmezczyzna, bylo milo, ale np jets tak ze potrafi nie odzywac sie caly dzien, po czym na drugi pisac i zachpwywac sie jakby nic.. nie wiem czy mnie olewa czy co? chcialabym stalego kontaktu, a nie ciagle wahanie czy mu sie podobam..

Gość emenems209
dziewczyno!! strasznie glupie pytanie zadalas! nie spinaj sie tak! jak facet sie nie odzywa po randce to nie rob tego pierwsza!NAJWAZNIEJSZA ZASADA:) facet, ktoremu zalezy odezwie sie chocby mury sie walily, a skaly sikaly:)

Gość kicikici20
wiem, to jeszcze pamietam ;) ale chodzi o to ze juz spotykamy sie jakis czas, czasem 3 dni pod rzad a czasem tylko 2 razy w tyg.. po takim czasie chcialabym wiedziec choc troche na czym stoje, sa pocalunki, bylam u niego w domu, poznalam jego przyjaciela.. ale on czasem potrafi sie nie odzywac caly dzien, odmowi spotkanie.. nie wiem jak sie na to zapatrywac;/

Gość kicikici20
?

Gość maxnik
mysle ze poprostu badz soba ale mniej pewne zasady ktos olewa w jakis sposob ciebie olej i jego to napewno dac ci jakas przewage bynajmiej psychiczna

Gość doggnaszkowa
Oj chyba teraz coraz czesciej kiedy chcemy poznac bratnią duszę rejestrujemy się na portalu randkowym. Bardzo wiele moich znajomych tak własnie robi. A serwisów jest bardzo dużo.Jednym z takich najbardziej popularnych jest mydwoje.pl Portal na którym równiez mozna poznac obcokrajowców.