Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy będzie super głupio

Jak to w końcu będzie z tym drugim kierunkiem ?

Polecane posty

Czy mogę w tym roku zacząć studia i rok pochodzić czy nie ,bo później jak pójdę na właściwe to będę płacić ? "W związku z podpisaniem ustawy reformującej szkolnictwo wyższe przez Prezydenta Bronisława Komorowskiego informujemy, że rok akademicki 2011/2012 jest okresem przejściowym i studenci przyjęci na studia, przed dniem wejścia w życie wyżej wymienionej ustawy oraz kandydaci przyjęci w roku akademickim 2011/2012 nie wnoszą opłat za kształcenie na więcej niż jednym kierunku studiów. Kandydaci przyjmowani w roku akademickim 2012/2013 podczas rekrutacji będą składali oświadczenie, że studiują już na jednym kierunku bądź też jest to ich pierwszy kierunek. Wzór oświadczenia będzie określony Zarządzeniem Ministra. "

ciebie akurat carrie nie słucham, bo ostatnio popisałaś się wiedzą w temacie o medycynie i liczbie punktów 🖐️ Mi facet napisał ,że na kredyt dostaje się pkt na jeden semestr, pytam tylko czy to już obowiązuje

Gość z trudem zrozumiałam pytanie
Jeśli teraz rozpoczniesz studia, ale przed październikiem 2012 przerwiesz je i zaczniesz coś innego - to nie płacisz. Jeśli natomiast rozpoczniesz studia teraz i nie przerywając ich zaczniesz coś innego w październiku 2012 - to płacisz.

no właśnie to podobno tak nie będzie, że płacisz tylko za 2 jeśli studiujesz na 2