Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala chili 26

Kiedy sex z 29 latkiem?

Polecane posty

Gość mala chili 26

:) ? spotykamy się jakieś 2 miesiące

Gość mala chili 26
powiem Ci, że nawet go nie pocałowałam jeszcze bp tak mnie onieśmiela :p ale wyraźnie na to czekał ;) teraz pewnie pomyśli, że jakaś cnotka jestem

Gość mala chili 26
jeszcze go nie pocałowałam w penisa

Gość mala chili 26
to wyżej to podszyw :p

Po co ci jakieś konwenanse? Lepiej zrób jak czujesz, bo tak na sztywno zastanawiać się kiedy można, kiedy wypada, co inni pomyślą?

Gość mala chili 26
penisa nie ale jajka mu wylizałam ze samkiem;)

Gość helgapataki
najpierw pocałuj i powiedz mu ze chcesz ssac jego druta, ale nie zrob tego tylko stopniowo dzialaj (np tydz pozniej)

Gość mala chili 26
Po długim związku wyszłam z wprawy i jakoś tak głupio mi go pocałować, a z drugiej strony nie chce wyjść na dzikuskę :p

Gość ee tammametm
on tez moglby zainicjowac pocalunki hm

Gość znawcaaa2
to usiadz kolo niego blisko i mu mow prosto do ucha to cie pocaluje sam albo ty go cmoknij a on w usta pierwszy powinien.

Gość mala chili 26
może nie chce się narzucać, podobno facet "gentelman" nie tknie kobiety i czeka aż dziewczyna pocałuje :p

Gość helgapataki
to straszne... nie mam szans

Gość co za pierniczenie!
Dorosli ludzie uprawiaja sex wtedy kiedy maja na to ochote! A jesli w ciagu 2 mscy nie doszlo do pocalunku nawet to pomyslalabym ze facet traktuje mnie jak kolezanke albo nie podobam mu sie.

Gość mala chili 26
no właśnie, ani ja jego ani on mnie ;P

powiem Ci, że nawet go nie pocałowałam jeszcze bp tak mnie onieśmiela ale wyraźnie na to czekał teraz pewnie pomyśli, że jakaś cnotka jestem ale dlaczego to Ty amsz pierwsza go pocałować??? a on na to czeka??? a Ty na to nei czekasz??? masakra!!!!!!!!! świat si już kompletnie do góry nogami wywrócił!!!!!! albo tylko na kafe ejst taka tendencja, że faceci piszą tu jak bab a baby jak faceci!!!!!!

Gość mala chili 26
Jakoś głupio mi się do niego zbliżyć :p

Gość mala chili 26
nie wiem kurde nie wiem, może nie było okazji. Raz próbował ale się bokiem wymignęłam :p więc pewnie ja nawaliłam ale zaskoczył mnie :D

Gość co za pierniczenie!
Czy Ty aby napewno masz 26 lat??? Ja mam 25, niedawno zakonczylam 6 letni zwiazek ale jakos nie mialam problemow z czulosciami. Jak poznalam fajnego faceta na imprezie i potem sie spotkalismy na kawe to na dowidzenia pocalowalam go/ pocalowalismy sie czule, dla mnie to sposob na okazanie zainteresowania... No i zeby cos zdobyc trzeba podjac ryzyko;-)

Gość co za pierniczenie!
A i jeszcze dodam, że podczas drugiego spotkania juz z nim ostro kopulowalam, robiłam mu loda bez zadnych oporow i pozwoliłam mu zakonczyc na mojej twarzy. Po co sie tak ograniczac?

Gość belerofront
ja pierdole, dwa miechu bez seksu i nawet bez całowania? toż w zakonach jest już wiecej kontaktów seksualnych:D, skąd ty się urwałas z mroków średniowiecza? zastanawiaj się dłużej nad takimi rzeczami, to koleś kopnie cię w zad i będzie miał racje skoro ustalasz sobie grafik na to co kiedy można zrobić, żenada:O

Gość co za pierniczenie!
Podszyw pierwsza klasa, usmialam sie do łez:-D

Gość roxette24
Ja z moim facetem poszlam do lozka po 3 tygodniach, a calowalismy sie po drugiej randce, po tygodniu od pierwszego spotkania. 2 m-ce to dla mnie bardzo dziwne, moze miedzy wami nie iskrzy?