Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hokus pokus mokus

Mąż siostry wyrzucił ją z domu!!!

Polecane posty

Gość hokus pokus mokus

Moja siostra ma problemy emocjonalne, często opowiadała mi i matce jak to ona bije, kopie i wyzywa swojego męża. My z mamą często śmiałyśmy się że baba a tak sobie daje rade z chłopem. W przedszkolu i w szkole również sie biła z chłopakami i zawsze była górą, nigdy nie interesowały jej lalki, dla niej to piłka nożna itp. Potem już tylko policzkowała mężczyzn. Teraz ja i moi rodzice jesteśmy wściekli, siostra opowiedziała nam jak to mąż ją odepchnął po czym wziął za włosy i wyrzucił z domu. Jeszcze jej teściowie powiedzieli sobie że nie chcą jej już więcej widzieć w swoim domu. To chyba powinien pomóc żonie? zaopiekowac sie nią? Moja matka mówi że napewno się zemści, ja ją rozumiem a ojciec chce isc do zięci i sam załatwic sprawe.

Gość MAX 22
Autorko, co Ty za bzdury piszesz, a jeśli to prawda to i tak za długo męczyli się z Twoją siostrą.

Gość hokus pokus mokus
Moja siostra potrzebuję tylko faceta który będzie ją wspierał, pomagał jej, opiekował się nią a ona nie dosc że miała problem z emocjami to jeszcze z alkoholem. Dwa razy teściowie widzieli że jest pijana, zrobili awanture to szwagier zamiast stac po stronie żony to powiedział że oni mają rację.