Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafkaaa

pogadam bo spac nie moge

Polecane posty

Gość tylko chwilka
zdradzisz jakie?

Gość ejkaejka
nie mam nic do ukrycia, muszę zakończyć pewną znajomość bo chłopak myśli dołem zamiast górą niestety... że tak w skrócie to ujmę

Gość tylko chwilka
i pewnie nie jest łatwo... cóż czasami lepiej zakończyć związek na początku znajomości by potem nie płakać

Gość ejkaejka
najgorsze jest to, że on myśli że jest super hiper :( a wcale tak nie jest, były 3 spotkania więc na Boga nie może mieć do mnie pretensji, że go wykorzystałam itd. Podobał mi się naprawdę ale na 3 randce już mi łapę zaczął pakować do stanika :O jak się wkurwiłam:O zraził mnie całkowicie

Gość tylko chwilka
a odzywał się po tym spotkaniu?

Gość tylko chwilka
najlepszym sprawdzianem jakim jest chłopakiem będzie rozmowa z nim, powiedz mu, że nie życzysz sobie takich zachowań, zwłaszcza że nie jesteście w związku a ile masz lat?

Gość ejkaejka
oczywiście, myśli, że wszystko jest ok. Nic po sobie nie dałam poznać ale wzięłam mu tą rękę i delikatnie powiedziałam, żeby nie pędził. Potem po spotkaniu, obudziłam się w nocy i mnie uderzyło jak grom z jasnego nieba. On chce się spotykać ale ja już nie.

Gość ejkaejka
Mam 20 lat. Nie chcę kontynuować tej znajomości, załatwię to w najbliższym czasie. Niesamowite jak jedno niewłaściwe zachowanie może zmienić nastawienie. Cóż nauczy się facet na przyszłość.

Gość tylko chwilka
właściwie się nie dziwie, trochę odbiegasz od dziewczyn z kafe

Gość ejkaejka
on się zachowuję jakby to był już związek :O masakra jest, że tak powiem taki agresywny, dać palec to weźmie rękę. Męczę się z tym, nie chcę aby mnie potem badrował bo jest dosyć uparty i lekko zarozumiały

Gość ejkaejka
wiesz odbiegam, nie odbiegam... wszystko zależy od stopnia wrażliwości. Muszę być ze sobą w zgodzie, inaczej się zadręczę

Gość tylko chwilka
widać to nie jest właściwy dla ciebie chłopak, wygląda na to, że przedmiotowo traktuje kobiety, lubi je wykorzystywać i jest egoisyą

Gość tylko chwilka
:D cóż, większość dziewczyn na kafe byłaby dumna z powodzenia

Gość ejkaejka
ależ jak on się przytula, cały czas chciałby mnie całować, dotykać, prawić komplementy. Po prostu wkurwia mnie i jednocześnie śmieszy to, że facet nie potrafi zapanować nad swoim pożądaniem. I w tym momencie wychodzi z niego egoista. Uważam, że na wszystko przyjdzie czas, naprawdę, ale kurwa nie po 3 randkach:O faceta nie znam na tyle a on oczekuje ode mnie nie wiadomo jakiej czułości

Gość ejkaejka
dzięki za rozmowę :) powiedz czemu Ty nie śpisz?

Gość tylko chwilka
wykorzystałaby okazję a potem założyłyby topik, dlaczego mnie zostawił , ja tak go kochałam, oddałam mu wszystko a on nie odzywa się już drugi tydzień

Gość tylko chwilka
niestety też drzemka popołudniowa, no i są efekty, ale muszę się zbierać, dobrej nocki 🖐️

Gość ejkaejka
trzymaj się

Gość uuuuppp
jesteście?

Gość uuuuppp
up