Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafkaaa

pogadam bo spac nie moge

Polecane posty

Gość ejkaejka
ok, to dobranoc Meton;) do napisania jeszcze, bardzo miło mi się z Wami rozmawiało;)🖐️🌼

Gość to ja też bym
ja też spadam za 6 ha pobudka , pappa dobrej nocki wam

Cavaliero hehe;) to sie usmialem.glupio tak sie smiac do komputera:) ciezki temat bardzo ciezki za ciezki ale samo wyjdzie mam nadzieje(matka glupich;)) a Ty juz tez po slubie? raczej watpie ale tak pytam z ciekawosci

Gość ejkaejka
Meton, nie wyśpię się przez Ciebie💤:P

nie no sam to tutaj nie zostane.dc kobietki do kiedys pewnie za sto lat pogadamy ale milo bylo...milych snow o cavaliero metonie co za beka ;) Ma

jak przezemnie ? to ja sie nie wyspie o 11 musze byc w neapolu slabo to widze:) a wasza wina to jest!

Gość ejkaejka
wpadnij jutro wieczorem tutaj;)

Gość to ja też bym
nie i raczej nie będę , kuźwa .Na kurkę się nie nadaję, raczej nie żyję schematami.Facet musiałby mi dać dużo wolności, na plany zawodowe i naukę 9 tak ciągle się dokształcam)PO drugie pisałam wyżej: w pewien sposób na polskie realia jestem ustawiona , nie odpowiada mi rola utrzymującej sweet żigolo, a tym bardzie rola darmowej używki.A takie mniej więcej oferty dostaje.Poproszę budzenie na 10 rano xd.

ejka bardzo bym chcial ale nie widze tego.dzisiaj wpadlem przypadkiem mozna powiedziec i sie zasiedzialem;) wsumie pogadalbym z Toba jeszcze;)

Gość ejkaejka
ja też tutaj nie siedzę, tak od święta dzisiaj;) ale na ten temat się chyba odezwę w nocy, fajnie się rozmawia :)

Gość to ja też bym
spadam bawcie się ,Meton jak Cavalierro nie pasi to piccolo pene może być :PPPPP

sweet zigolak:) aaaa umieram z beki powiem Ci ze tez sie tak czuje ale patrze na to z usmiechem na twarzy bo przezylem w zyciu ciezkie chwile bez niczego moze dlatego widze wiecej,lepiej dla mnie.a jak chcesz sie doksztalac to dlaczego ktos ma Ci zabranac! o jakiej wolnosci mowisz,chodzenie na chlopaczkow czy poprostu czeste spotykanie sie ze znajomomymi itd? sa wolnosci i wolnosci

Gość ejkaejka
buziaki, dobranoc:)

jaaasne ejka od swieta! pewnie buszujesz tutaj co wieczor i szukasz naiwniakow! ;)

Gość ejkaejka
że co? jakich naiwniaków? nie siedzę tutaj co wieczór:O roi się tutaj od chamstwa i złośliwości. Tak się składa, że mam ciekawsze rzeczy do roboty.. zresztą - tylko winny się tłumaczy

wlasnie winny sie tluczmaczy a wlasnie to robisz(zart) :P nie powaznie chyba trzeba isc spac jutro bede jechal zakrecony nawet mi espresso nie pomoze:) ja tez bym jestes? tez moglbym obudzic Cie o 10am;)

Gość ejkaejka
żegnam!:P w takim razie skoro już tu Cię nie będzie to trzymaj się tam, uważaj w tych Włoszech, uważaj na baby, ale przede wszystkim nie popadaj w obsesję, bądź sobą, ciesz się życiem a przyciągniesz do siebie tę właściwą ;)! dobranoc🌼

Gość Jula1111
No to rzescie sie wczoraj zasiedzieli a ja po 5 godzinach snu caly dzien czulam sie jak dziecko we mgle a wy pewnie wyspani?

Gość ejkaejka
cześć Julka:) oj niewyspani, ja przynajmniej nie pospałam. Dzisiaj muszę iść spać przyzwoicie bo trzeba wcześnie wstać;)

Gość to ja też bym
nic nie mówcie, zawaliłam to co miałam załatwiać dzisiaj , zaspałam.Witam ogólnie

Gość Franek z nocnej zmiany
Witam O czym dziś dyskusja ?

Gość jak zwykle
o niczym

Gość ejkaejka
odezwijcie się jak jesteście ;)

Gość tylko chwilka
jesteś nocnym Markiem? ja też nie mogę dzisiaj spać:(

Gość ejkaejka
Jestem nocnym markiem. Wyspałam się od 19 to teraz nie mogę spać:)

Gość tylko chwilka
a rano nie musisz wstać ? ja do 10 mam noc

Gość ejkaejka
Na szczęście nie... Współczuję siedzenia w pracy po nocy ale dobrze, że przynajmniej masz dostęp do neta, zawsze to jakiś miły dodatek;)

Gość tylko chwilka
nie siedzę w pracy, jestem w domu, słucham muzyki i czytam forum, do pracy idę na 12, a spać nie mogę 😠

Gość ejkaejka
ha to ciesz się, że i tak masz na 12 :P zachce Ci się w końcu spać. Też słucham muzyki, i siedzę z laptopem, męczą mnie myśli