Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5 tysi

chce miesiecznie zarabiac 5 tys

Polecane posty

Gość krups
hej, nie uciekajcie od tematu , tu miał być temat o gastronomii w Polsce i dlaczego będąc gastronomem w Polsce jest taka bieda i nie da się wyżyć i zarobić na siebie a może jednak należy własne indyki hodować aby wyjść na swoje ?

Gość jenii Ty tylko trwonisz
w takim razie ta kasa nie istnieje :) bo osoba, ktora nawet nagle zaczela zarabiac tyle kasy robi remont w doitychczasowym miejscu zamieszkania, zeby mieszkac jak czlowiek chyba odwiedzaja Was ludzie na poziomie i co ten burdel im pokazujesz?

co to za problem przy takiej kasie kupic nowe drzwi za 300 zł hahahaha

:) dobra mi nie musisz wierzyć bo nie zalezy mi na tym ja swoje wiem i chyba widzę na ile mogę sobie pozwolić ja a na ile sąsiadka;)

Gość dddjjj
czyli probojesz wmowic ze odkrylisci biznesy w takich branzach ze macie tzw now how i kesta marze?oprocz IT to o niczym takim nie slyszalem a troche sledze wiec duzo tu mitow

kto kupi takie mieszkanie fuj...

niestety moja droga nie znasz myslenia ludzi na poziomie i z kasą :) ludzie lubia mieszkac czysto ladnie schludnie a ty jak zapuscilas to mieszkanie tak samo zapuscisz dom nie dostaniech tam nagle natchnienia :)

nie ogladam twoje zdjecia pierwszy raz o Tobie slyszę :)

jak masz tyle kasy nie mozesz im dac tego mieszkania ?

Gość dddjjj
dzieki to juz informacja to odnawialne zrodla energii wiadomo unije dotacje itd to juz moze i byc porawda po czesci wiec ok i o to chodzi tylko ze tu raczej no poki co znane schematy wemy wiatrowe,solary dachowe,spalarnie smieci.ale to wymaga nakladow duzych.raczej ciezko tu o jakies nowe pomyslyogolnie znane ale wszytko mozlwie.

Gość krups
jennifer8787*** , czy aż tak walnięta jesteś aby o wszystkim i swoich dochodach , przychodach i odchodach musisz opowiadać na kafe, weź wyluzuj kobieto i nie daj się podpuszczać bo za chwilę będziesz mieć u siebie kontrolę z US a wtedy być może pożałujesz takiego otwarcia do ludzi , jak widzisz masz wrogów

Gość dddjjj
cieakwi mnie to bardzo bo robisz tajemncie z czego co z regoly jest znane ekologia pare firm i taki dochod ciezko to polaczyc.wywoz smieci jest oplacalny ale to nie to.jakas dotacje macie z UE i jest pensja

dlaczego wrogow, ja nie jestem dla niej wrogiem

Gość przy zarobkach takich jak maz
nie kupuje sie sukienki u chinczyka na bazarze ( marynarska )

Gość dddjjj
jakich wrogoc po prostu pare podstawowych spraw bo jak to prawda to sacuneczek pytam rzeczowo nie z zawisci wiec proze nie mieszac

Gość maz dzenny
ma żwirownie

Gość dddjjj
sorki za wniki ale ekologia to z regoly duze inwestycje i naklady a firmy male z tej branzy to wg mnie monatarz jakis urzadzen z zakresu ekologi.dobra przyjmuje to piszesz niech ci bedzie choc nie domysle sie co to bo nie slyszalem o takoch ciekawych interesach z tej sfery

Gość dddjjj
ale nie obawiaj sie tu zadna tajemnica nie wyplynela i super pomysl .temat jakich wile ale co do zarobkow to raczej zawyzone ale jak prawda to ladnie kto pomysli ten widac moze zarobic i o to chodzi

Gość esspopoi
sprzedaja piasek pod budowe autostrady A1 pod Toruniem,bardzo "ambitny" biznes:D:D

Gość 5 tysi
hej, nie uciekajcie od tematu , tu miał być temat o gastronomii w Polsce i dlaczego będąc gastronomem w Polsce jest taka bieda i nie da się wyżyć i zarobić na siebie

Gość sfsafasf
Wszyscy chcą zarabiać, a ja szukam ludzi do współpracy przy pewnym biznesie gdzie można będzie bardzo dużo zarobić i co? I rezygnują jak się dowiadują, że za pierwsze szkolenie i licencję trzeba zapłacić 390zł (i tak dofinansowane). Kolejne są za darmo. Moja firma nie może przecież sponsorować weekendowego szkolenia dla ludzi, którzy pojedzą, popiją, a i tak nie podejmą współpracy. Pieniądze przelatują im przed nosem. Dobija mnie mentalność Polaków.

Gość sfsafasf
Oczywiście 'bogaci' wyłożą te 390zł, podejmą współpracę i ładnie się dorobią. Jest to jednak przykład na to, że typowy Polaczek nawet mając podane pieniądze na tacy nie potrafi po nie sięgnąć, no chyba, że jest to taca z ZUSu.

Gość 5 tysi
potrzebuje opinii ludzi pracujacych w gastronomii