Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvbrg

mój chłopak nigdy nie był pijany

Polecane posty

Gość fdvbrg

a ma 20 lat i nie chce się niczego napić

Gość fdvbrg
ale ja własnie bym się chętnie napiła z nim

Gość serrrr
może nie lubi... ja też taki jestem i żyję, raz tylko zdarzyło mi się być pod wpływem ale tylko dlatego że do obiadu podali wino a mi sie bardzo chciało pić i w sumie 5 szklaneczek poszło, no cóż pierwszy raz w wieku 22 lat ale też nie lubię alkocholu

taa u mnie to predzej odwrotnie by było ale cicho :classic_cool: co do picia to pije okazyjnie : ) wtedy kiedy powinno sie drinknac :classic_cool:

Gość serrrr
a po drugie - broń nas Panie od kobiet, które z własnej woli pić chcą...

Gość fdvbrg
czemu?

Serrrr wypiłeś 5 szklanek wina i nie rzygałeś ? :D pierwszy raz piłeś to musiałeś chociaz są tacy co nigdy nie rzygali :D

Ale wy dziwne jeseście. Wiem, lepiej jakby chlał na umór, bił cię po pijaku i zarzygiwał dywany w domu. Ale za to miałabyś misia, który jest colle und trende. Bo przecież w polsce facet chlać musi!

Gość serrrr
właśnie nie! tylko humorek mi się bardzo poprawił a za jakiś czas jak wracaliśmy to 2 razy na stacji był postój bo lać się chciało...

Gość nie popadajmy w skrajności
ok? Fajnie móc usiąść z facetem i napić się piwka lub wina, lekko się znieczulić i czerpać z tego radość - pełne rozluźnienie. To, że ja np. lubię raz na tydzień wypić 3 piwka i chciałabym nie pić w samotności, nie oznacza, że chce aby mój facet chodził codziennie nawalony tak? Po co popadać ze skrajności w skrajność? Czy jak ktoś ci proponuje kieliszek wina do obiadu odmawiasz mówiąc ze nie jestes 'jebaną alkoholiczką'?

Gość az tak trudno uwierzyc
1) ze niektorzy po prostu nie lubia alkoholu i uzywek??? 2) po za tym powodem moze byc jakas choroba - np. ukladu pokarmowego 3) religia - np. swiadkowie jehowy unikaja (a przynajmniej powini) unikac wszystkich uzywek w tym alkoholu i NAWET (co wg mnie jest paranoja) - HERBATY i KAWY!

Gość Qashqai
chcesz to ja mog sie z toba napic;*)